Radka, πήγα στον ιστότοπο της Νεβάδα και μίλησα με έναν εκπρόσωπο συνομιλίας. Τον ρωτάω γιατί τα μπόνους στον λογαριασμό μου είναι εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά, μου απάντησε ότι τα υψηλότερα ποσοστά αφορούν παίκτες που μόλις ξεκινούν και δεν έχουν κερδίσει ακόμα. Έτσι είπα ότι πήρες 1250 από τα κέρδη μου και τώρα παίρνεις και τα καλά μπόνους. Είπε ότι έχουμε ήδη συζητήσει την κατάστασή σας με τον οικονομικό διευθυντή και την ομάδα του. Η απόφαση που πήραν είναι οριστική και δεν μπορεί να αντιστραφεί ό,τι και να πω. Τους είπα αυτό που μου συνέβη στην περίπτωσή μου δεν ανήκει στους Όρους και Προϋποθέσεις σας. Είπε ξανά ότι αυτή είναι η απόφασή μας και δεν μπορεί ποτέ να αντιστραφεί. Ο Τελικός του!
Πέρασα κάτι τέτοιο στους άσους της Uptown... Ήταν πολύ περισσότερα χρήματα σε εκείνη τη μάχη με τους T&C και έχασα.
Radka, τι νομίζεις ότι πρέπει να κάνω εδώ;
Radka, I went to Nevada's site and spoke to a chat representative. I ask him why the bonuses in my account are super low percentages, He replied the higher percentages are for players that are just starting out and haven't won yet. So I said you took 1250 from my winnings and now you take the good bonuses also. He said we already discussed your situation with the finance manager and his team. The decision they made is final and cannot be reversed no matter what I say. I told them what happened to me in my situation is not in your T&C's. He again said that is our decision and cannot ever reversed. Its Final!
I went through something like this at Uptown aces...That was a lot more money in that battle with T&C's and I lost.
Radka, What do you think I should do here?
Έγινε επεξεργασία από τον συντάκτη πριν από 1 έτος
Αυτόματη μετάφραση: