Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας.
21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.
Καταλήξατε κάπου με αυτό; Συγγνώμη, ξέρω ότι αυτό συνέβη πριν από πολύ καιρό. Αν ναι, θα μπορούσατε να μου στείλετε email στη διεύθυνση [email protected]
Ευχαριστώ
Did you get anywhere with this? apologies I know this was ages ago. If so, could you please email me at [email protected]
Γεια σου φίλε, όλες οι επιστροφές χρεώσεων μου έγιναν από την τράπεζα και κέρδισα σχετικά με την Santeda. Δεν επικοινώνησα ποτέ μαζί τους. Η τράπεζα είχε κάνει μερικές επιστροφές χρεώσεων για μένα και ξαφνικά μου είπαν ότι θα έκαναν κάποιες παρόμοιες και έκαναν πάνω από 60 για μένα. Έτσι ξεκίνησαν όλα και αυτές της Santeda ήταν μερικές από αυτές.
Hi mate all my chargebacks were raised by the bank and won regarding Santeda I never contacted them the bank had raised a few chargebacks for me then suddenly said they were raising any similar ones for me and they did well over 60 of them for me thats how it all started and Santeda ones were some of them
Γεια σας - εκτιμώ το γεγονός ότι η Kelly λαμβάνει πολλά αιτήματα, οπότε αν κάποιος από τους παρακάτω που τα έχει λάβει θα μπορούσε να μας διαβιβάσει τις πληροφορίες, αυτό θα ήταν καταπληκτικό.
Hi - I appreciate Kelly is getting a lot of requests so if any of the others below who have received it could pass on the info, that would be amazing.
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.