Έδωσαν λόγο για το κλείσιμο του λογαριασμού; Μπορεί να μην έχετε πρόβλημα, η Barclays έκλεισε τον δικό μου και εξακολουθούσα να έχω αντιστροφές χρεώσεων στην Chase που ήταν υπό εξέταση και τις ολοκλήρωσαν. Πολλά εξαρτώνται από τους λόγους κλεισίματος λογαριασμών και από το αν αναφέρουν το κλείσιμο για απάτη.
Αν δεν έχετε πολλά να κάνετε, θα το αντιστοιχούσα με το ότι δεν παραλάβατε προϊόντα. Έχω πληροφορίες που μπορώ να υποστηρίξω στην Mastercard για λανθασμένα δεδομένα, αλλά δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι θα γίνει επεξεργασία, καθώς η Mastercard φαίνεται να είναι αυστηρή όσον αφορά τον τζόγο ανεξάρτητα από τις περιστάσεις, αλλά θα χαρώ να μοιραστώ τα σημεία που θα πρέπει να καλύψετε.
Did they give a reason for closing account? You may be ok, Barclays closed mine and I still had chargebacks on Chase that were under review and they put them through. A lot depends on the reasons for closing accounts and if they report the closure for fraud.
If you don’t have loads to do I would chance it under goods not received, I do have information to argue on Mastercard for incorrect data but no guarantee it would be processed as Mastercard appear to be strict on gambling regardless of the circumstances but more than happy to share the points that you would need to cover.
Αυτόματη μετάφραση: