Η Natwest απέρριψε την καταγγελία μου, όπου απλώς απέρριψε την αντιστροφή χρέωσής μου (αν και τεχνικά ανέφεραν μόνο μία από αυτές στα email απόρριψης).
Τότε έλεγαν ότι οι αντιστροφές χρεώσεων μου ήταν δόλιες ή το υποδείκνυαν, και απλώς σταμάτησα επειδή φοβόμουν πολύ να κάνω οτιδήποτε γι' αυτό.
Στην καταγγελία μου αναφέρουν ότι οι έμποροι απέκρυψαν τον κωδικό τους αν δεν χρησιμοποιούσαν τον 7995, αλλά δεν θα μπορούσαν να το εντοπίσουν.
Και ότι θα έπρεπε να είχα υποβάλει περαιτέρω αποδεικτικά στοιχεία επικοινωνίας με τους λιανοπωλητές πρώτα, αλλά δεν μου το ζήτησαν ποτέ όταν επικοινώνησα μαζί τους. Και τώρα λένε, επειδή έχει περάσει πάνω από ένας χρόνος, ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα.
Θα ήθελα να τους απαντήσω, πριν απευθυνθώ στο FOS. Οι έμποροι έχουν προφανώς παραβιάσει τον κωδικό της Mastercard, δεν θα έπρεπε η Natwest να κάνει περισσότερα και να μου ζητήσει περισσότερες πληροφορίες; Υπάρχουν προτάσεις εδώ;
Natwest has rejected my complaint, where they just rejected my chargeback (although technically they only mentioned one of them in their rejection emails).
Back then they said my chargebacks were fradudelent or indicating it, and I just stopped as I was too scared to do anything about it.
They have in my complaint addressed that the merchants disguised their code if they didnt use 7995, but they wouldnt be able to detect that.
And that I should have submitted further proof of contacting the retailers first, but they never asked me to do this when I contacted them. And they are now saying as it's been over a year, I can't do anything.
I would like to respond to them, before I go to FOS. The merchants have obviously breached the mastercard code, shouldn't have Natwest done more and asked me for more information? Any suggestions here?
Αυτόματη μετάφραση: