Γεια σας παιδιά, ελπίζω να είστε όλοι καλά.
Διαβάζω αυτόν τον πίνακα κατά καιρούς και ήθελα να μοιραστώ μερικές πληροφορίες και να κάνω μερικές ερωτήσεις.
Στην περίπτωσή μου, ο πάροχος πληρωμών για τον έμπορο E0000480 είναι το Colibrix.io ή το Paysage.io. Έχω ήδη επικοινωνήσει μαζί τους — μου επέστρεψαν μέρος των χρημάτων, αλλά δυστυχώς όχι όλα.
Ποιος είναι ο νόμος εδώ; Έχω ήδη αναφέρει την υπόθεση στον Συνήγορο του Πολίτη. Σκέφτομαι επίσης να πάω στην αστυνομία επειδή πιστεύω ότι εμπλέκονται σε ξέπλυμα χρήματος. Για τον λογαριασμό μου, τα τυχερά παιχνίδια είναι αποκλεισμένα, αλλά το παρακάμπτουν αυτό μη χρησιμοποιώντας τους σωστούς κωδικούς εμπόρου.
Ξέρω ότι μερικοί από εσάς γνωρίζετε ήδη αυτά τα κόλπα — αλλά η ερώτησή μου είναι: τι μπορούμε να κάνουμε επίσημα για να βεβαιωθούμε ότι θα χάσουν την άδειά τους; Η Colibrix εδρεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο, και έχω ακόμη και τον αριθμό κινητού του Διευθύνοντος Συμβούλου. Με μπλόκαρε — χαχα — αλλά σοβαρά τώρα, μπορώ να πάω στην αστυνομία με αυτό;
Επίσης, η Colibrix χρησιμοποιεί πλέον έναν νέο έμπορο για την επεξεργασία πληρωμών: την Dsolpay.
Έχει κανείς πληροφορίες για αυτά τα ονόματα;
Κλειδί
Vivexcoin
E0000443
Ράτφι ή Ράτσκι
Οποιαδήποτε βοήθεια ή συμβουλές θα ήταν ευπρόσδεκτες.
Ευχαριστώ!
Hi guys, hope you’re all well.
I’ve been reading this board from time to time, and I wanted to share some information and also ask a few questions.
In my case, the payment provider for merchant E0000480 is Colibrix.io or Paysage.io. I’ve already contacted them — they did process some of the money back, but unfortunately not everything.
What’s the law here? I’ve already reported the case to the Ombudsman. I’m also thinking about going to the police because I believe they are involved in money laundering. On my account, gambling is blocked, but they’re bypassing that by not using the correct merchant codes.
I know some of you are aware of these tricks already — but my question is: what can we officially do to make sure they lose their license? Colibrix is based in the UK, and I even have the mobile number of the CEO. He blocked me — haha — but seriously, can I go to the police with this?
Also, Colibrix is now using a new merchant to process payments: Dsolpay.
Does anyone have any info about these names?
Keystop
Vivexcoin
E0000443
Ratfee or Ratski
Any help or tips would be appreciated.
Thanks!
Αυτόματη μετάφραση: