Ουάου μερικοί επικριτικοί! έχω. Είμαι εδώ για 6 μήνες, ωστόσο, παρά τη 1 μικρή υποτροπή, απλώς κυνηγάει εμπόρους, δεν μπορώ να βρω να επικυρώσω παράπονα με το FOS και την τράπεζα.
Να είστε πολύ προσεκτικοί, ωστόσο έχω λάβει δύο email τις τελευταίες δύο ημέρες, το ένα στα ρωσικά και το άλλο άσχημα αγγλικά. Το ένα ήταν ένα όνομα που ήταν σε αυτήν την ομάδα, ωστόσο ενδέχεται να υπάρχουν λεπτομέρειες "αποκτηθείσας". Και οι δύο πολύ έξυπνοι ζήτησαν πρώτα μια προσφορά από την επιχείρησή μου και επισύναψαν ένα τιμολόγιο, ωστόσο το όνομα στο email δεν ταίριαζε με τη διεύθυνση ή το τιμολόγιο 🙄 και το δεύτερο διευθέτησε την υπόθεση απάτης μου, ένας κορυφαίος δικηγόρος, που δεν μπορεί να μιλήσει αγγλικά, ωστόσο η διεύθυνση ήταν Αμερική, αλλά το email ήρθε από τη Νιγηρία και την Τσεχική Δημοκρατία . Ανέκδοτα γι 'αυτούς όμως καθώς έχω δημιουργήσει email μόνο για αυτό το φόρουμ!!!! Είχα επίσης ένα email την Πέμπτη με πλήθος καταχρήσεων επειδή κάποιος δεν είχε στοιχεία εμπόρου, έχω βοηθήσει πολλούς, έγραψα email, γράμματα και έψαξα, αλλά μετά από αυτό δεν ξέρω αν μπορώ να βοηθήσω πια τον εαυτό μου. Ειδικά ως 9/10 με έχουν αγνοήσει όταν ρωτάω 🙄
Wow some judgemental people about! I have. Been here for 6 months however despite 1 small relapse it is just chasing merchants I can’t find to validate complaints with FOS and the bank.
Be very careful however I have had two emails in last two days, one in Russian and the other poor English. One was a name that has been in this group however may be "acquired" details. Both very clever first asked for a quote from my business and attached an invoice however name on email did not match address or invoice 🙄 and the second was settling my fraud case, a top attorney, who can’t speak English however address was America but email came from Nigeria and Czech Republic . Jokes on them though as I only set up email for this forum!!!! I also had an email on Thursday with a load of abuse because someone didn’t have merchant details, I have helped many, wrote emails, letters and researched but after that I don’t know if I can bring myself to help anymore. Especially as 9/10 I have been ignored when asking 🙄
Αυτόματη μετάφραση: