Ναι, ουσιαστικά, αν μπορώ να αποδείξω ότι η Santeda έχει εξαπατήσει/εξαπατήσει πελάτες, η τράπεζά μου έχει υπονοήσει ότι μπορεί να μου επιστρέψει τα χρήματα με απάτη μέσω APP push payment. Οπότε πρέπει να τους πείσω ότι η Santeda προσπαθεί εξαρχής να εξαπατήσει πελάτες. Κάτι που όλοι ξέρουμε ότι κάνουν, αλλά είναι κάτι που απαιτεί πολλή προσπάθεια από τις τράπεζες να το πείσουν.
Θα πίστευε κανείς ότι το γεγονός ότι δέχονται τραπεζικές μεταφορές για πληρωμές τζόγου στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που είναι παράνομο, θα ήταν αρκετό, αλλά η τράπεζά μου είπε ότι η παράνομη δραστηριότητα δεν αρκεί από μόνη της για να υποδηλώσει απάτη. Η εξαπάτηση πελατών είναι. Και αυτό ακριβώς θα ήταν οι ελαττωματικοί κωδικοί MCC από εκείνους που πλήρωσαν την Santeda με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες. Νομίζω ότι όταν έπαιξα τζόγο με την Santeda, το έκανα σε μια περίοδο που δεν δέχονταν κάρτες, οπότε έχω μια πρόκληση μπροστά μου, όπως λες!
Yeah so basically if I can prove Santeda have scammed/frauded customers, my bank have suggested they may refund me with APP push payment fraud. So I need to convince them that Santeda are from the outset trying to scam customers. Which we all know they are but it's something that takes a lot of convincing to banks.
You would think the fact they take bank transfers for gambling payments in the UK, which is illegal, would be enough but my bank have said illegal activity is not enough on its own to suggest a scam. Deceiving customers is. Which is what faulty MCC codes would be from those who paid Santeda with debit and credit cards. I think when I gambled with Santeda I did so during a time they weren't accepting cards so I have a challenge on my hands as you say!
Αυτόματη μετάφραση: