Άρα η goldenbet δεν θα σας αφήσει να αποκτήσετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας; Εάν συμβαίνει αυτό, στείλτε τους μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και δηλώστε το σύμφωνα με τον GDPR. Απαιτείτε να σας στείλουν ένα πλήρες διαφανές αντίγραφο όλων των συναλλαγών/αναλήψεων καταθέσεων κλπ και η αδυναμία παροχής του υπολοίπου λογαριασμού αποτελεί σοβαρή παραβίαση της άδειας τους και της κανονιστικής νομοθεσίας περί τυχερών παιχνιδιών του Καρακάκο. Εάν δεν μπορούν ή δεν θέλουν να το παρέχουν, πρέπει να σας το δώσουν πρόσβαση στον λογαριασμό σας για μια περίοδο 24 ωρών για να λάβετε αυτές τις πληροφορίες, σύμφωνα με το νόμο πρέπει να διατηρούν αυτά τα δεδομένα για 3 χρόνια, νομίζω ότι δεν μου αναφέρουν αυτά τα 3 χρόνια, αλλά είμαι αρκετά σίγουρος αυτό διάβασα .Αλλά δείχνουν μόνο 20 ημέρες συναλλαγής για λογαριασμό, ώστε να μπορέσετε να πάρετε αυτό που χρειάζεστε. Θα έριξα επίσης μια ματιά στους όρους και τις προϋποθέσεις της άδειας CGB πριν γράψω το email, ώστε να έχετε όλες τις πάπιες σας στη σειρά .
So goldenbet will not let you access your account ? If that is the case Email them back and state under the GDPR. You demand that they send you a full transparent copy of all transactions/deposits withdrawals ect and account balance failure to supply this is a serious breach of their licence and Caracaco gambling regulatory laws .If they can not or will not provide this they must give you access to your account for a period of 24hrs to obtain this information ,by law they must hold this data for i think its 3 years don't quote me on that but I am pretty sure that's what I read .But they only show 20 days of transaction on account so you may be able get what you need .I would also take a look at the CGB licence terms and conditions before writing the email so you have all your ducks in row .
Αυτόματη μετάφραση: