Καλησπέρα,
Ερευνώντας τις κινήσεις των τραπεζών μου, κατάλαβα ότι έχω χρεώσεις από αυτούς τους 2 μεσάζοντες
UTORG
UTPAY
Μετά από περαιτέρω έρευνα, συνειδητοποίησα ότι είναι μια πλατφόρμα για την αγορά περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης, δηλαδή έκανα μια αγορά σε € και το καζίνο την έλαβε σε κρυπτονομίσματα.
Κατά τη διερεύνηση των όρων και προϋποθέσεων αυτών των διαμεσολαβητών, παρατήρησα τα ακόλουθα στην πολιτική AML και παραθέτω:
ΟΡΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ
Έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε συναλλαγές ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων στο ποσό που περιορίζεται στο ισοδύναμο των 700,00 ευρώ, απλώς με την εγγραφή του λογαριασμού χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο ή το widget της Εταιρείας. Σε αυτήν την περίπτωση, συλλέγονται σχετικά δεδομένα και θα εφαρμοστούν σε εσάς κατάλληλοι έλεγχοι κατά της απάτης. Εάν υπερβείτε αυτό το όριο ή εάν η διοίκηση της Εταιρείας κρίνει απαραίτητο να λάβει πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις συναλλαγές σας, θα σας ζητήσουμε να υποβληθείτε σε επαλήθευση KYC.
Ωστόσο, ανάλογα με την υπηρεσία που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να υποβληθείτε σε επαλήθευση KYC για να πραγματοποιήσετε τη συναλλαγή, ανεξάρτητα από το ποσό. Έτσι, η έκδοση της Κάρτας Utorg είναι δυνατή μόνο αφού ολοκληρωθεί με επιτυχία η Επαλήθευση της Ταυτότητάς σας.
Έτσι, όπως καταλαβαίνω, εάν καταθέσετε περισσότερα από 700 €, θα πρέπει να περάσετε από την επαλήθευση KYC με αυτούς τους μεσάζοντες ή όχι; Ή μπορούν να χρησιμοποιήσουν το KYC που γίνεται στο καζίνο;
Αυτοί οι 2 μεσάζοντες δεν ξέρουν ούτε το όνομά μου, μόνο το email μου, οπότε πώς μπορούν να δεχτούν αυτές τις πληρωμές;
Έχει κανείς εμπειρία με αυτούς τους μεσάζοντες που μπορεί να βοηθήσει;
Σας ευχαριστώ
Αυτόματη μετάφραση: