Γεια σε όλους,
Πριν από μερικούς μήνες δημοσίευσα εδώ ότι μπορώ να βοηθήσω άτομα με παράπονα για κάρτες στις τράπεζές τους με μια συγκεκριμένη χρέωση. Από τότε έχω βοηθήσει δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα έχει λάβει πίσω περίπου. 150 χιλ. και τα άλλα 100 χιλ., καθώς και είχαν/έχουν επαφή με κάποιους που έχουν μικρότερα ποσά που περιμένουν.
Κατά τη διάρκεια του έτους, ο ίδιος πέτυχα το 100% των παραπόνων για τις κάρτες μου (Revolut και Swedbank) και έλαβα πίσω πάνω από 300.000 SEK.
Αν θέλετε βοήθεια, μπορείτε να μου γράψετε στο Discord -BettyBettyBetty. Δεν χρεώνω τίποτα εκ των προτέρων, αλλά βασίζεται σε μια αμοιβαία εμπιστοσύνη μεταξύ μας, όπου το μεγαλύτερο ρίσκο είναι για μένα όταν καταβάλλω πολλή δουλειά χωρίς να πάρω τίποτα για αυτό. 2 στους 3 που επικοινώνησαν μαζί μου έχουν "εξαφανιστεί" αφού τους έδωσα συμβουλές, από τους τρεις ειλικρινείς ανθρώπους έχω λάβει περίπου το 25% αυτών που κατάφεραν να πάρουν πίσω ανάλογα με το πόσο βοήθησα, για παράδειγμα, γράφοντας ολόκληρο έγγραφο . Επομένως, επιφυλάσσομαι του δικαιώματος να πω όχι εάν δεν αισθάνεστε σοβαροί.
Μπορώ να σας βοηθήσω εάν:
- Είναι σουηδική τράπεζα
- Δεν έχετε ήδη υποβάλει καταγγελία κάρτας που απορρίφθηκε
- Μόνο αγορές με κάρτα, όχι τραπεζικά εμβάσματα
-οι αγορές δεν πρέπει να είναι παλαιότερες των 6 μηνών (μπορούν ακόμα να γίνουν)
-Αν αφορά τη Revolut, εξαρτάται από ποια κατηγορία έχει καταχωρηθεί η αγορά αν θα περάσει ή όχι, αλλά μπορούμε να το περάσουμε μαζί με βάση ποιους εμπόρους έχετε
Φυσικά, δεν μπορώ να εγγυηθώ ότι θα πάρετε τίποτα πίσω, αλλά όπως είπα, έχω πετύχει 100% με τη μέθοδό μου τόσο για τον εαυτό μου όσο και για όσους βοήθησα, αν ακολούθησαν τις οδηγίες μου.
Αναρτήσεις όπως αυτή τείνουν να προκαλούν πολύ εκνευρισμό και κατηγορίες για εκμετάλλευση άλλων, αλλά hey - είμαι απλά ένας εθισμένος στα τραγικά παιχνίδια όπως και οι υπόλοιποι από εσάς, που προσπαθώ να βελτιώσω τα οικονομικά μου χρησιμοποιώντας αυτό στο οποίο είμαι καλός. Όλοι έχουν την ευκαιρία, όπως και εγώ, να διαβάσουν και να το κάνουν μόνοι σου, αλλά αν δεν θέλεις/δεν μπορείς, αυτή είναι μια κατάσταση win-win αν καταφέρεις να πάρεις κάποια χρήματα πίσω.
Ας αρχίσει η καταιγίδα και καλό βράδυ!