Γεια σας, συγγνώμη για την αργή απάντηση, η δουλειά ήταν τρελή, θα είμαι σπίτι απόψε και θα προσπαθήσω να σας στείλω email σε όλους. Είχα επιστροφές χρημάτων από Dsservltd, Ari10, Όλες τις παραλλαγές Kashia (Djembe, Sankofa, Empire), Depasify, Cloud Smart Hosty, Artiluxa, νομίζω ότι μπορεί να έχω επιτυχία με το Eduntage. Αλλά μερικές φορές δεν έχουν επιστραφεί ΟΛΕΣ οι συναλλαγές, αλλά έχουν χάσει κάποιες. Αλλά αυτά είναι τα μόνα με τα οποία μπορώ να βοηθήσω αυτή τη στιγμή, ακόμα ψάχνω για πολλά περισσότερα 😫 αν θέλετε να σας βοηθήσω με τις επαφές που χρησιμοποίησα, ενημερώστε με ποιον έμπορο. Με πολλά από αυτά επέστρεφαν χωρίς απάντηση και θα έστελνα σε αρκετούς εμπόρους, οπότε δεν ξέρω πάντα ποιος είναι ο σωστός αλλά πρέπει να είναι ένας από αυτούς.
Hi sorry all for the slow reply work has been crazy, will be home tonight and will try and email you all. I have had refunds from Dsservltd, Ari10, All Kashia variations (Djembe, Sankofa, Empire), Depasify, Cloud Smart Hosty, Artiluxa, I think I may be successful with Eduntage. But sometimes not ALL transactions have been refunded they’ve missed some. But these are the only ones I can help with at the moment, I’m still looking for a lot more 😫 if you want me to help you with the contacts I used please let me know which merchant. With a lot of them they refunded without a reply and I would send to several merchants so don’t always know which is the right one but must be one of them.
Αυτόματη μετάφραση: