Η Revolut μου ζήτησε αποδεικτικά στοιχεία επικοινωνίας. Εφόσον δεν είχα καμία πληροφορία, έστειλα αρκετά email σε μια γενική διεύθυνση email όπως [email protected] Ζήτησα επίσης απόδειξη αγοράς, καθώς τους είπα ότι ο έμπορος δεν μου παρείχε ποτέ καμία απόδειξη, τιμολόγιο ή οτιδήποτε άλλο. Συνολικά, κατάφερα να ανακτήσω έξι χρεώσεις, τρεις από τη Revolut και τρεις από την Klarna, για συνολικά περίπου 1000 €. Ακολουθεί η πλήρης επιστολή που έστειλα στην Klarna:
Γειά σου,
Όσον αφορά τον αριθμό χρέωσης 3458776150806167744, παρέχω την περιγραφή της ζητούμενης ψηφιακής υπηρεσίας.
Η ψηφιακή υπηρεσία που προσέφερε το κατάστημα Vercs2 φαινόταν να σχετίζεται με την απόκτηση εικονικών αγαθών για βιντεοπαιχνίδια, συγκεκριμένα ψηφιακών ειδών ή "skin" που σχετίζονται με πλατφόρμες διαδικτυακών παιχνιδιών.
Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, περίμενα να λάβω πρόσβαση στο αγορασμένο ψηφιακό προϊόν ή κάποιο είδος επιβεβαίωσης που θα μου επέτρεπε να χρησιμοποιήσω ή να εξαργυρώσω το εν λόγω περιεχόμενο. Ωστόσο, δεν έλαβα καμία επιβεβαίωση παραγγελίας, τιμολόγιο, διαπιστευτήρια σύνδεσης, κωδικό ενεργοποίησης, σύνδεσμο παράδοσης ή οτιδήποτε άλλο που θα μου επέτρεπε να έχω πρόσβαση ή να χρησιμοποιήσω το υποτιθέμενα αγορασμένο προϊόν.
Επίσης, δεν έλαβα οδηγίες χρήσης ή οποιαδήποτε περαιτέρω επικοινωνία από το κατάστημα.
Επιπλέον, προσπάθησα να επικοινωνήσω με το κατάστημα αρκετές φορές για να ζητήσω πληροφορίες και μια λύση σχετικά με την αγορά που πραγματοποίησα, χωρίς να λάβω καμία απάντηση.
Συνεπώς, πιστεύω ότι η συμβατική ψηφιακή υπηρεσία δεν μου παρασχέθηκε ποτέ ούτε μου έγινε ποτέ διαθέσιμη.
Ειλικρινά,
Ελπίζω αυτό να βοηθήσει.
Αυτόματη μετάφραση: