Πολλές πληροφορίες έχουν επιβεβαιωθεί από τις τράπεζές μου. Κάποιες παραδοχές για λανθασμένο MCC, μερικές φορές για τον αγοραστή. Ωστόσο, η υποβολή παραπόνων μέσω της τραπεζικής γραμμής, όταν εγώ ο ίδιος επαλήθευσα τις πληρωμές, δεν μου έχει δώσει μέχρι στιγμής καμία επιστροφή χρημάτων, αλλά συνεχίζει να προχωρά στην επόμενη περίπτωση. Οι καταθέσεις μου στο παιχνίδι δεν έχουν παρουσιαστεί ποτέ ως το σωστό MCC 7995 σε όλες τις περιπτώσεις.
7 διαφορετικά ονόματα που μπορούν να συνδεθούν με την Cardaq limited ως αγοραστή:
εταιρεία abc (Ντόνκαστερ) MCC 7399 - άλλες επιχειρηματικές υπηρεσίες
VEL (Λονδίνο) MCC 7339 Στενογραφία και επιχειρηματικές υπηρεσίες.
Xorsolution_image (Λονδίνο) MCC 5815 - προϊόντα ψηφιακών μέσων
ART Solution (Λονδίνο) MCC 5815 - Παραγωγή Ψηφιακών Μέσων
Vocaloidy (Λονδίνο) MCC 5815 - Παραγωγή Ψηφιακών Μέσων
Trybot trade Ltd (Γιβραλτάρ) MCC 5734 - Λογισμικό
Trapsnake (Λονδίνο) MCC 5816 - Ψηφιακά Παιχνίδια
Παρακάτω παρατίθενται άλλα ονόματα με επιβεβαιωμένο MCC, αλλά λείπουν άλλες πληροφορίες, όπως οι αγοραστές:
Wert (Τάλιν) MCC 6051 - Συναλλαγή με μετρητά/Κρυπτογράφηση
Icon.finance (Βαρσοβία) MCC 6051 - Συναλλαγή με μετρητά/Κρυπτογράφηση.
Payver Vlts MCC 7311 - διαφημιστικές υπηρεσίες
Παρ lnr (Λονδίνο) MCC 7399 - άλλες επιχειρηματικές υπηρεσίες
Trgr MCC 7299 - άλλες υπηρεσίες
Έχω χάσει περίπου 60.000 ευρώ σε έξι μήνες με δανεικά κεφάλαια σε μια απαγορευμένη ιστοσελίδα τυχερών παιχνιδιών που στοχεύει τη χώρα μου, αλλά μέχρι στιγμής οι προσπάθειές μου για αποπληρωμή δεν έχουν οδηγήσει σε κανένα αποτέλεσμα από κανένα μέρος. Έχω υποβάλει πολυάριθμα παράπονα και επίσημες εφέσεις, αλλά αντιμετωπίζω συνεχώς απορρίψεις ή καμία απάντηση. Αλλά συνεχίζω να επιδιώκω τις υποθέσεις όσο μπορώ. Έχω υποβάλει πληροφορίες στην αρχή τυχερών παιχνιδιών, έχω υποβάλει προσφυγές τόσο στην ARN όσο και στην Κεντρική Τράπεζα της Λιθουανίας.
Ελπίζω κάποιος να ωφεληθεί από κάποιες από τις πληροφορίες που μοιράστηκα.