Γεια σου Νικ, ίσως βρήκα έναν σύνδεσμο για το rndrdream, καθώς έστειλα email σε κάποιον και από το πρώτο μου email, χωρίς να επισυνάπτω στιγμιότυπα οθόνης ή οτιδήποτε άλλο, αναφέροντας μόνο την περιγραφή του rndrdream, μου είπαν να μας στείλουν τα στιγμιότυπα οθόνης των συναλλαγών και θα σε βοηθήσουμε να τακτοποιήσεις τα πράγματα. Τα έστειλα την Παρασκευή στις 4 μ.μ., οπότε θα περιμένω μέχρι αύριο για να δω ποια θα είναι η επόμενη απάντησή τους. Αν μου επιστρέψουν τα χρήματα, θα σου στείλω όλες τις πληροφορίες το συντομότερο δυνατό. Αλλά σκέφτομαι πώς αλλιώς θα μου απαντούσαν ότι προφανώς γνωρίζουν ποιος είναι το rndrdream, αλλιώς θα έλεγαν ότι όχι εμείς.
Hi nik i might have find a link to the rndrdream as i have emailed someone and just of my first initial email withouy attaching screenshots or anything only mentioning the rndrdream discriptor they said send us the screenahots of the transactions and we will get you sorted out , i sent these friday at 4pm so gonna wait till tomorrow to see what there nxt reply is , if they refund i will send you all the info asap , but i am thinkinh wjy else would they reply that there obvs aware of who rndrdream is surely or else they would say not us
Αυτόματη μετάφραση: