περαιτέρω ενημέρωση.
μετά την έναρξη της αντιστροφής χρέωσης .. ο ιστότοπος τυχερών παιχνιδιών επέστρεψε 2000.
Κέρδισα μια επιστροφή χρημάτων 2500 λόγω μη απάντησης από τον έμπορο. Κέρδισα μια επιστροφή χρημάτων με διαφορετική τράπεζα για 2600 £ ξανά λόγω μη απάντησης από τον έμπορο.
Η τρίτη μου τράπεζα επιτέλους - μετά από 2 μήνες διαμάχης - αύξησε τις υπόλοιπες αντιστροφές χρεώσεων μου - αξίας 7200 λιρών - (ναι, ντρέπομαι) απλώς προσεύχομαι ξανά για την έλλειψη ανταπόκρισης από τους εμπόρους.
Για να είμαι ειλικρινής, ακούγεται πολύ, αλλά νομίζω ότι το χρειαζόμουν. Για πολύ καιρό (πάνω από 10 χρόνια έχω παίξει τυχερά παιχνίδια) είχα αυτόν τον εθισμό κατά διαστήματα. Αλλά από την 1η Ιανουαρίου δεν παίζω τυχερά παιχνίδια - είχα φτάσει στον πάτο αφού έχασα αυτά τα χρήματα. Αλλά δεν έχω νιώσει τόσο χαρούμενος εδώ και πολύ καιρό. Δεν θα ξανααγγίξω ποτέ άλλο κουλοχέρη online τζόγου.
απλώς προσεύχομαι να κερδίσω αυτή την άλλη επιστροφή χρημάτων. Αλλά αν δεν κερδίσω.
further update.
after initiating chargeback .. gambling site refunded 2000.
I won a chargeback of 2500 due to non merchant response. I won a chargeback with a different bank for £2600 again due to no merchant response.
my third bank have finally - after 2 months of fighting - raised my other chargebacks - worth £7200 - (yes I’m ashamed) just praying again for lack of merchant response.
tbh it sounds a lot but I think I needed this. For a very long time (10 plus years I have gambled) I have had this addiction on and off for a very long time. But since the 1st January I have been gambling free- I was rock bottom after loosing this money. But I Haven’t felt this happy in a long time. I will never ever touch another online gambling slot again.
just praying I win this other chargeback. But if I don’t.
Αυτόματη μετάφραση: