Παιδιά, η Cardaq μου επέστρεψε τα χρήματα, χρειάστηκαν μόνο 2 ημέρες για να διεκπεραιωθούν οι επιστροφές χρημάτων.
Το Caradaq καλύπτει και το Ινσεουνιόν
guys Cardaq has refunded me it took only 2 days to process the refunds
Caradaq does cover Inceunion as well
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες
Μου είπαν ότι το δικό μου βρίσκεται τώρα υπό αξιολόγηση και ότι θα χρειαστούν 5 εργάσιμες ημέρες. Λάβατε αυτό το email και πριν από τις επιστροφές χρημάτων; Επίσης, για ποιες συναλλαγές σας επιστράφηκαν χρήματα παρακαλώ.
They have told me mine is now in review and allow 5 buisness days did you receive this email also before refunds ? Also what transactions was you refunded for plz
Γεια σας, έλαβα ένα email από την Cardaq που έλεγε ότι τώρα επιτρέπονται 5 εργάσιμες ημέρες για την αξιολόγηση, το λάβατε πριν από τις επιστροφές χρημάτων;
Hi i received a email from cardaq saying now allow 5 business days for the review , did you receibe this before refunds ?
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.