Ναι, ακριβώς.
Ωστόσο, αυτό που πραγματικά χρειάζεται να κάνουμε είναι να αναγκάσουμε την επιτροπή τυχερών παιχνιδιών, το PSR, τα συστήματα καρτών και τις τράπεζες να θέσουν σε εφαρμογή κάτι που θα αποτρέψει αυτή την ύπουλη πρακτική και θα μας σταματήσει να περάσουμε από αυτή την τρομερά χρονοβόρα διαδικασία εξαρχής.
Τα μέτρα πρόληψης του τζόγου στο Ηνωμένο Βασίλειο θα πρέπει να είναι αδιάβλητα. Δεν θα πρέπει να υπάρχει περίπτωση εμείς οι εθισμένοι (γιατί αυτό είμαστε) να χάνουμε τα κενά επειδή είναι κερδοφόρο ή επειδή κάποιος δεν μπορεί να αναλάβει την ευθύνη.
Τώρα δεν με νοιάζει καθόλου για τα λεφτά. Δεν αρνούμαι ότι δεν θα ήταν ωραίο να επιστρέψω, αλλά ανησυχώ περισσότερο για τους ανθρώπους που δεν είναι αρκετά δυνατοί για να το αντιμετωπίσουν αυτό.
Για να είμαι ειλικρινής, θα ήμουν νεκρός τώρα αν δεν ήμουν τόσο ανίκανος στις λύσεις DIY, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ;
Ανησυχώ τόσο πολύ για όσους ξέρουν πώς να δένουν έναν κόμπο ή να βάζουν ένα καλό καρφί σε ένα δοκάρι, για όσους έρχονται μετά από εμάς, που είναι προστατευμένοι.
Πώς μπορούμε να το κάνουμε αυτό;
Έχω εμπλέξει τον βουλευτή μου και είναι απόλυτα σύμφωνοι. Αυτό πρέπει να σταματήσει.
Yep, spot on.
Although, what we really need to do is make the gambling commission, PSR, card schemes and banks put something in place that prevents this insidious practice and stops us having to go through this horrifically time consuming process in the first place.
Gambling prevention measures in the UK should be watertight. There shouldn't be a situation where us addicts (because that's what we are) fall through the gaps because it's profitable or someone can't be arsed to take responsibility.
I now couldn't give a flying fuck about the money. I'm not denying it wouldn't be nice to get back but I'm more concerned about people who aren't strong enough to deal with this.
I'll be honest, I'd be dead now if I wasn't so incompetent at DIY solutions, if ya get my drift?
I'm just so concerned about those who understand how to tie a knot or put a decent nail in a rafter, those who come after us, are protected.
How can we do this?
I've got my MP involved and they're fully on-board. This has to stop.
Αυτόματη μετάφραση: