Cl2sk Αμφισβήτησα τις τραπεζικές πληρωμές επειδή οι αγορές εμφανίζονταν στην κατάσταση λογαριασμού, έστειλα απόδειξη ότι με βομβάρδιζαν με μηνύματα για γρήγορο πλουτισμό. Κέρδισα.
Έχασα μια διαμάχη στη Revolut με έναν έμπορο που έστειλε ψευδή αποδεικτικά στοιχεία και μια συνομιλία μαζί μου από μια διεύθυνση email που δεν υπήρχε. Η Revolut αποδέχτηκε τα αποδεικτικά στοιχεία και έχασα.
Η πόρτα είναι πλέον οριστικά κλειστή. Η Revolut δεν ανοίγει ξανά τις κλειστές υποθέσεις. Τα δίκτυα γενικά δέχονται το επιχείρημα της Revolut ότι τα αποδεικτικά στοιχεία που παρείχε ο έμπορος είναι επαρκή.
VISA και Mastercard, ένα σύστημα όπου είναι νόμιμο να εξαπατάς 🙂 Φιλική απάτη.
Και τα δύο δίκτυα έχουν πάψει προ πολλού να κατέχουν το δικό τους δίκτυο. Οι εγκληματίες πίσω από όλους τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών έχουν καταλάβει το δίκτυο.
Σας επέστρεψε τα χρήματα απευθείας ο έμπορος; Αν ναι, πόσο καιρό χρειάστηκε;
Έστειλα email στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μου έδωσες αλλά δεν έχουν απαντήσει.
Σας ευχαριστώ
Αυτόματη μετάφραση:
Praky
Platinum
πριν από 5 μήνες
Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει με αυτούς τους εμπόρους;
-Κόμπεα
-Κυμπγκέου
-Tg*Ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής
-Φράμος (Γλασκώβη)
-Επαναφορά
Προσπάθησα να επικοινωνήσω με τους παρόχους πληρωμών που διεκπεραίωσαν τις συναλλαγές (Justipay, Qostiq και Paymentiq), αλλά δεν απαντούν ή αρνούνται να μου επιστρέψουν τα χρήματα.
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.