Is there a template to use when contracting aswell thank you 🙏
Αυτόματη μετάφραση:
Praky
Diamond
πριν από 8 μήνες
Γνωρίζει κανείς ποιος είναι ο έμπορος Framos με έδρα τη Γλασκώβη, στην οδό Bath 327;
Είναι η ίδια διεύθυνση με το flivnam
Αυτόματη μετάφραση:
Praky
Diamond
OlgaPola
πριν από 8 μήνες
Σας ευχαριστώ πολύ. Μπορώ να σας βοηθήσω με το Flva, πήρα την επιστροφή χρημάτων μου μέσω τράπεζας αν και χρειάστηκαν 50 ημέρες. Αν θέλετε, μπορώ να σας εξηγήσω μέσω email, επειδή η ανάρτησή μου που εξηγούσε ότι αυτό απορρίφθηκε. 😁
Thank you very much. I can help you with Flva, i got my chargeback through bank though it took tem 50days. IF you want i can explain in e-mail cause my post explaing that was rejected. 😁
Γεια σας, ναι, μου το αρνήθηκαν κι εμένα στην αρχή, ωστόσο μερικούς μήνες αργότερα έστειλα νέο email και μου επέστρεψαν τα χρήματα, αλλά είδα ότι πολλοί άνθρωποι έχουν απορριφθεί. Είναι τόσο περίεργο το πώς επιστρέφουν χρήματα σε μερικούς και όχι σε άλλους.
Hi , yes they refused me also at first however a couole of months later i made new email and they refunded but seen alot of people have been refused its so odd how they refund some but not others
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 8 μήνες
Γεια, κατάφερες να βρεις το Φλίβναμ;
Έχετε τη διεύθυνση email τους;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Αυτόματη μετάφραση:
Praky
Diamond
makelios6
πριν από 8 μήνες
My friend, I would really appreciate it if you could tell me the contact details for Payrix.
φιλε μου θα εκτιμουσα πολυ εαν μου ελεγες στοιχεια επικοινωνιας της payrix
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 8 μήνες
Θα στο δώσω την επόμενη εβδομάδα αν δω ότι μου επιστρέφουν τα χρήματα. Δεν έχουν απαντήσει ακόμα, αλλά τους έγραψα μόλις πριν από δύο ημέρες.
Μου επέστρεψαν τα χρήματα μόνο αφού υπέβαλα αίτηση αντιστροφής χρημάτων μέσω της τράπεζας.
Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
Anonymized1181
Praky
Diamond
Praky
πριν από 8 μήνες
Thank you so much! I will try 🙂
Αυτόματη μετάφραση:
Frankey
Kika199
Diamond
Kika199
πριν από 8 μήνες
I doubt it. Look at their website. Do you see any address or licence agreement? I couldn't find any.
Αυτόματη μετάφραση:
Waldo1984
Pyne1688
Diamond
Pyne1688
πριν από 8 μήνες
I've already put up the email.
Αυτόματη μετάφραση:
Sarahlewis
Ασημένιο
πριν από 8 μήνες
Hi I’m new to all this but after finally admitting my gambling problem and getting help I feel so fustrated looking at how much I’ve spent , I’ve used a lot of my stake sister sites like roletto my stake donbet etc, one of the transactions on my banks just say ‘E’ spent 13k😭 however how would I go about this it’s literally just a letter has anyone else had this?
also has anyone charge backed with Revolut I’ve heard they can be quite long and can close ur account, etc if you have what did you say to them and was you successful
Αυτόματη μετάφραση:
Sarahlewis
xbigguyxxx
Ασημένιο
xbigguyxxx
πριν από 8 μήνες
Hi did you do ur chargebacks all together or diff disputes for diff names because I have sooo many all different names
Αυτόματη μετάφραση:
Sarahlewis
Danixxx
Ασημένιο
Danixxx
πριν από 8 μήνες
Did you have any success
Αυτόματη μετάφραση:
Sarahlewis
xbigguyxxx
Ασημένιο
xbigguyxxx
πριν από 8 μήνες
Did they ask you if you’ve made contact with the merchant?
Αυτόματη μετάφραση:
xbigguyxxx
Sarahlewis
Diamond
Sarahlewis
πριν από 8 μήνες
Hello Sarah.
Yes you need proof of contact to the merchant check each one and say your still waiting on the item there is usually something connected to it
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Λάβετε νέα και καινούρια μπόνους χωρίς κατάθεση από εμάς
Εγγραφείτε στο εξατομικευμένο ενημερωτικό δελτίο μας
Δεν θα κοινοποιήσουμε τη διεύθυνση email σας σε τρίτους
Επιλέξτε τι είδους email επιθυμείτε να λαμβάνετε από εμάς και καταργήστε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή
Σας στείλαμε ένα email
Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο που σας στείλαμε:
[email protected]
Ο σύνδεσμος θα λήξει σε 72 ώρες.
Δεν λάβατε το e-mail;
Ελέγξτε τον φάκελο «Ανεπιθύμητα» ή «Junk/Spam» ή κάντε κλικ στο παρακάτω κουμπί.
Το email επιβεβαίωσης στάλθηκε ξανά.
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.
Ανακατεύθυνση...
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.