Γεια σε όλους, ψάχνω ξανά για συμβουλές, οπότε η wexhype αμφισβήτησε επίσης την επιστροφή χρημάτων μου, αυτή τη φορά μου έδωσε διεύθυνση IP. Έλεγξα ότι ταιριάζει με την τοποθεσία μου 🤦♀️ όνομα, ημερομηνία γέννησης και αριθμός τηλεφώνου, το μόνο λάθος είναι ότι ο αριθμός κινητού είναι λάθος, έχουν δώσει ελάχιστες λεπτομέρειες για το ποια είναι η πραγματική εταιρεία, οπότε δεν μπορώ καν να βρω τον ιστότοπο για να αποδείξω ότι δεν μπορώ να συνδεθώ. Η μόνη λεπτομέρεια είναι ότι λένε ότι μου έχουν πουλήσει skins, αλλά δεν υπάρχει σύνδεσμος προς κανέναν ιστότοπο και η φωτογραφία που έχουν στείλει ως σελίδα εγγραφής είναι διαφορετική από τη σελίδα skin της wehype και συμβουλές παρακαλώ 🙏
Hi everyone looking for some advice again so wexhype have also contested my chargeback this time they have provided I.P address I've checked it matches my location 🤦♀️ name , dob and phone number only mistake is the mobile number is wrong they've provided minimal details on who the company actual is so I cant even find the site to prove I cant log in , the only detail is they say they have sold me skins but no link to any website and the picture they have sent as the sign up page is different to the wehype skin page and advice please 🙏
Αυτόματη μετάφραση: