Γεια, ο γιος μου έχασε πρόσφατα όλα τα χρήματα που του δώσαμε εγώ και ο μπαμπάς του + όσα έκανε τα τελευταία χρόνια στο Stake. Του έπιασε κατάθλιψη και τώρα παίρνει βοήθεια.
Έτσι, ο γιος μου πρόσφατα μπήκε στον τζόγο μέσω ανθρώπων που το κάνουν streaming στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποφάσισε να το δοκιμάσει κι αυτός, ήξερε ότι ήταν εθισμένος και τους ζήτησε να τον αποκλείσουν από τον ιστότοπο και αυτό έκαναν. Δυστυχώς άνοιξε νέο λογαριασμό και τους έστειλε μια φωτογραφία ενός πανεπιστημιακού σήματος που είχε αποχωρήσει για το KYC, φυσικά δεν το ενέκριναν αλλά του έδωσαν την άδεια να καταθέσει και ακόμα και αφού κατέθεσε και έχασε 50 χιλιάδες δεν το έκαναν ζητήστε του να συμπληρώσει σωστά το KYC, δεν έκαναν ερωτήσεις.
Μπορούμε να κάνουμε κάτι για να λάβουμε επιστροφή χρημάτων;;
Hi, my son recently lost all the money that me and his dad gave him + what he made in the last few years on Stake. It got him depressed, and he is getting help now.
So, my son recently got into gambling through people who are streaming it on social media and decided to try it too, he knew he was addicted so he asked them to block him from the site and that's what they did. Unfortunately he opened a new account and sent them a picture of an exited university badge for KYC, of course they didn't approve it but they gave him the permission to deposit, and even after he deposited and lost 50k they didn't ask him to complete the KYC properly, they didn't ask any questions.
Is there anything we can do to get a refund??