Πριν από περίπου δέκα μέρες στάθηκα τυχερός και κέρδισα 3000 ευρώ στο Gate777. Δεν έχω πρόβλημα με τον τζόγο, αλλά έχω στοιχηματίσει μία έως πολλές φορές εκτός έδρας κέρδη μετά από μεγάλες νίκες.
Αφού λοιπόν ζητήσω απόσυρση, αυτοαποκλείομαι για την περίοδο μέχρι την οριστικοποίηση της απόσυρσης. Είχα κάποια προβλήματα με αυτό στο Gate777, αλλά αφού έλαβα βοήθεια από τη συνομιλία τους, έλαβα μια επταήμερη χαλάρωση. Ζήτησα ενημέρωση σχετικά με το γιατί η απόσυρση διαρκεί τόσο πολύ, αλλά καμία απάντηση.
Σήμερα έλαβα ένα mail από αυτούς που με συγχαίρουν ότι η επταήμερη περίοδος ψυχρής περιόδου μου τελείωσε και μου έδωσαν 30 FS αξίας 0,5 ευρώ για να παίξω. Νομίζω ότι αυτή η πρακτική είναι κάπως περίεργη, αλλά σύντομα ανακαλύπτω γιατί το έκαναν - φυσικά η απόσυρσή μου δεν είχε οριστικοποιηθεί και ήταν διαθέσιμη για ακύρωση. Καταλαβαίνω ότι ο τζόγος είναι μια επιχείρηση, αλλά βρίσκω αυτή τη συγκεκριμένη προσπάθεια διατήρησης των κερδών τους αξιοθρήνητη.
Around ten days ago I got lucky and won 3000 Euros on Gate777. I do` not have a gambling problem, but I have one to many times gambled away winnings after winning big.
So after requesting a withdrawal I self-exclude for the periode up to the withdrawal having finalized. I had some problems with this at Gate777 but after getting help from their chat I got a seven days cool-of. I have requested an update on why the withdrawal is taking so long, but no response.
Today I got a mail from them congratulating me that my seven day cool-of periode was over and gave me 30 FS worth 0,5 Euros to play with. I think this practice itself is sort of dodgy but I soon discover why they did it - of course my withdrawal had not been finalized and was available for cancelling. I do get that gambling is a business but find this particular attempt of preserving their profit deplorable.