Αρχική σελίδαΦόρουμΤουρνουάΤουρνουά #224 Big Bass Bonanza 1000 - συζήτηση

Τουρνουά #224 Big Bass Bonanza 1000 - συζήτηση (σελίδα 5)

2.873 προβολές 89 απαντήσεις |
πριν από 1 μήνα
|
1...4 5
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 3 εβδομάδες
degrgb

Το καλύτερο αποτέλεσμά μου σε αυτό το τουρνουά, από όλα τα τουρνουά μέχρι στιγμής, είναι 1118.

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Ποτέ καλύτερα

Πόσο καλά είναι τα παιχνίδια ή το Cadino;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 εβδομάδες
gbgr

Hi guys is it here that I can find out the password for the big bass 1000 tournament please. I dnt know how to add my play results here can someone tell my how to thanks

πριν από 3 εβδομάδες
gbgr

Well thanks for opening the game up guys 126 is my result winner winner chicken dinner.

Mile71
πριν από 3 εβδομάδες
degrgb

Αγαπητέ Γκουρού, σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Πραγματικά σκόπευα να καταθέσω κάτι αυτή τη φορά, αλλά μετά από αυτό το τουρνουά, θα το παρακολουθήσω για άλλη μια εβδομάδα και μετά θα διαγραφώ εντελώς. Είναι γελοίο. Δεν μπορείς καν να μπεις στους 1000 κορυφαίους. Δεν έχω ξαναδεί κάτι τόσο άσχημο και νομίζω ότι αν είναι τόσο άσχημο δωρεάν, θα είναι ακόμα χειρότερο όταν παίζεις για χρήματα. Όχι ευχαριστώ, έχω ήδη παίξει αρκετά για πραγματικά χρήματα σε άλλα καζίνο.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 εβδομάδες
gbgr

I'm sorry to see that and I respect your call. I would probably feel the same. 🙂

Joker2206
πριν από 3 εβδομάδες
itgrgb

Δεν μπορώ να παίξω και μάλιστα μοιράστηκα και τα άλλα τουρνουά.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 εβδομάδες
gbgr

Hello, can you kindly give more details about the matter? The usual problems I recall are, e.g., forbidden countries and improperly sharing previous tournaments, or cookies and caches stored in browsers, so frankly, at this point, we really need more details to answer properly. 🙏

chainsawpete
πριν από 3 εβδομάδες
gbgr

Hi guys is it here that I can find out the password for the big bass 1000 tournament please. I dnt know how to add my play results here can someone tell my how to thanks

πριν από 3 εβδομάδες
gbgr

Hi there, there is no password, as far as I can tell. Instead, you are supposed to finish the other tournament and share the results through the dedicated button and the exclusive tournament becomes available.

file

Radka
πριν από 2 εβδομάδες
gbgr

Thankyou yea i did that and then played the game so thanks again for helping me out with that

πριν από 2 εβδομάδες
esgrgb

Το καλύτερο αποτέλεσμά μου σε αυτό το τουρνουά, από όλα τα τουρνουά στα οποία έχω συμμετάσχει μέχρι στιγμής, είναι 1118.

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 εβδομάδα
gbgr

Big bas

chainsawpete
πριν από 2 εβδομάδες
gbgr

Thankyou yea i did that and then played the game so thanks again for helping me out with that

πριν από 1 εβδομάδα
gbgr

Aaaah, sorry for the late reply.

You're welcome. 😉 Hope you liked it. I won't ask about the score, because I know how hard it is getting a decent amount in tournaments.... 😆

Shaman
πριν από 2 εβδομάδες
esgrgb

Το καλύτερο αποτέλεσμά μου σε αυτό το τουρνουά, από όλα τα τουρνουά στα οποία έχω συμμετάσχει μέχρι στιγμής, είναι 1118.

🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 εβδομάδα
gbgr

I really feel you! 😁🙌🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 Sending virtual luck for any other tournaments you aim to try! 😆😉

1...4 5

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας
TaDa Logo
Κοινοποιήστε τα κέρδη σας στους κουλοχέρηδες της TaDa Gaming για μια ακόμα ευκαιρία να κερδίσετε!

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.