Αρχική σελίδαΦόρουμΤουρνουάΤουρνουά #183 3 Coin Towers - συζήτηση

Τουρνουά #183 3 Coin Towers - συζήτηση (σελίδα 6)

7.566 προβολές 109 απαντήσεις |
πριν από 5 μήνες
|
Dear users, we found a special tournament that is bugged, so you cannot participate now. We are sorry for the inconveniences. Our tech guys are on it.
1...5 6
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 4 μήνες
gbgr

I was so close made over a mil

Maniakl
πριν από 4 μήνες
gbgr

You did better than me! Congratulations! 🙂

πριν από 4 μήνες
esgrgb

Γεια σας. Με ποιον πρέπει να επικοινωνήσω για να παραλάβω το έπαθλό μου;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 μήνες
esgrgb

Θα ήθελα να μάθω πότε θα λάβω το βραβείο για αυτό το τουρνουά. Τερμάτισα 10ος.

Αυτόματη μετάφραση:
Roguen
πριν από 4 μήνες
gbgr

Do not worry at all. You will be contacted by email with all relevant information.

πριν από 4 μήνες
esgrgb

Λαμπρός

Αυτόματη μετάφραση:
Mikipailot4
πριν από 4 μήνες
gbgr

Did you enjoy this tournament? 😀

You can leave us a feedback on this game if you want. 😀

Romi
πριν από 3 μήνες
esgrgb

Καλησπέρα Ρόμι, δεν έχω νέα από κανέναν ακόμα. Μπορείς να με ρωτήσεις πότε μπορώ να περιμένω να παραλάβω το βραβείο μου;

Αυτόματη μετάφραση:
Roguen
πριν από 3 μήνες
gbgr

Same , I still waiting for Email from CG

Roguen
πριν από 3 μήνες
esgrgb

Καλησπέρα Ρόμι, δεν έχω νέα από κανέναν ακόμα. Μπορείς να με ρωτήσεις πότε μπορώ να περιμένω να παραλάβω το βραβείο μου;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες
gbgr

Hello, today there is a banking holiday again, so sadly, no further updates now. 😕 I'm sorry.

Anyway, you can all email: [email protected] It was created because we on the forum are not in the same team for prizes.

πριν από 3 μήνες
gbgr

helo anyone here has get the prize? i has confirm email from cg turnament but until now idon't get the prize

pohoncoy
πριν από 3 μήνες
gbgr

You'll receive your prize, but Juraj hasn't sent them to the players yet. Please hang in there and be patient.🙂

πριν από 1 μήνα
gbgr

file

😍😍

1...5 6
Μετάβαση στη σελίδααπό 6 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας
TaDa Logo
Κοινοποιήστε τα κέρδη σας στους κουλοχέρηδες της TaDa Gaming για μια ακόμα ευκαιρία να κερδίσετε!

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.