Αρχική σελίδαΦόρουμΤουρνουάΤουρνουά #169 Fire Stampede Ultimate - συζήτηση

Τουρνουά #169 Fire Stampede Ultimate - συζήτηση (σελίδα 3)

623 προβολές 42 απαντήσεις |
πριν από 4 ημέρες
|
12 3
Προσθήκη ανάρτησης
χθες

Γεια σου Jaro, λυπάμαι που η γνώμη μου δεν είναι αυτή που ελπίζεις, αλλά δεν την σχημάτισα αποκλειστικά από την δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού. Βασίζεται σε προηγούμενη εμπειρία με πραγματικά κουλοχέρηδες και σε πολλούς φίλους που χρεώθηκαν προσπαθώντας να κερδίσουν ή τουλάχιστον να ανακτήσουν τις απώλειές τους. Όσον αφορά το δωρεάν τουρνουά, το έχω δει στα λίγα που έχω συμμετάσχει και είναι αντικειμενικό γεγονός: αφού οι τρεις πρώτοι κερδίσουν τα χρήματα, χιλιάδες παίζουν και κανένας δεν πλησιάζει καν σε σκορ. Το παρατηρώ αυτό καθημερινά με άλλους παίκτες, όχι μόνο με τους δικούς μου. Σημαίνει αυτό ότι υπάρχει κάποιο είδος κόλπου; Όχι! Δεν νομίζω καθόλου. Είναι απλά μαθηματικά κουλοχέρηδων: δεν χάνουν ποτέ. Μόλις απονείμουν τα μεγάλα έπαθλα, δεν θα τα απονείμουν ξανά. Ίσως απονείμουν ένα ή δύο μικρότερα έπαθλα, γι' αυτό και κανείς δεν καταφέρνει να "εκθρονίσει" τους νικητές μόλις εδραιωθούν. Λοιπόν, πρέπει να έχεις πολύ περισσότερη εμπειρία από εμένα με αυτό. Δεν νομίζω ότι σου λέω κάτι που δεν ξέρεις ήδη. Με εκτίμηση.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 14 ώρες

I'll start by saying that anyone who loses money gambling and tries to win it back has a serious problem and should seek professional help. Gambling should not be seen as a way to make money, but as a hobby. Don't play all the time, just occasionally and with what you can afford. 

As for tournaments, it's purely about luck, some people have less, some have more. It will never be the case that out of 5,000 people, 3,000 players will have a score over a million, which I think is logical based on how RTP and volatility works. 

Maybe one day it will be you, but complaining about free tournaments or making comments about how you can't get to the players who have scored so many points is, in my opinion, quite sad. I don't mean this as an attack on you, because you're not the only one. I take it more as if you really have to complain about free tournaments, you should just quit gambling altogether.🙂

Jaro
πριν από 14 ώρες

Σας ευχαριστώ.

Αυτόματη μετάφραση:
Soraya33
πριν από 13 ώρες

You are welcome.

Enjoy the tournament. 🙂

12 3

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.