Γεια σου Jaro, λυπάμαι που η γνώμη μου δεν είναι αυτή που ελπίζεις, αλλά δεν την σχημάτισα αποκλειστικά από την δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού. Βασίζεται σε προηγούμενη εμπειρία με πραγματικά κουλοχέρηδες και σε πολλούς φίλους που χρεώθηκαν προσπαθώντας να κερδίσουν ή τουλάχιστον να ανακτήσουν τις απώλειές τους. Όσον αφορά το δωρεάν τουρνουά, το έχω δει στα λίγα που έχω συμμετάσχει και είναι αντικειμενικό γεγονός: αφού οι τρεις πρώτοι κερδίσουν τα χρήματα, χιλιάδες παίζουν και κανένας δεν πλησιάζει καν σε σκορ. Το παρατηρώ αυτό καθημερινά με άλλους παίκτες, όχι μόνο με τους δικούς μου. Σημαίνει αυτό ότι υπάρχει κάποιο είδος κόλπου; Όχι! Δεν νομίζω καθόλου. Είναι απλά μαθηματικά κουλοχέρηδων: δεν χάνουν ποτέ. Μόλις απονείμουν τα μεγάλα έπαθλα, δεν θα τα απονείμουν ξανά. Ίσως απονείμουν ένα ή δύο μικρότερα έπαθλα, γι' αυτό και κανείς δεν καταφέρνει να "εκθρονίσει" τους νικητές μόλις εδραιωθούν. Λοιπόν, πρέπει να έχεις πολύ περισσότερη εμπειρία από εμένα με αυτό. Δεν νομίζω ότι σου λέω κάτι που δεν ξέρεις ήδη. Με εκτίμηση.