Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας. 21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.

Αρχική σελίδαΦόρουμΤουρνουάΤουρνουά #156 Gates of Hades - συζήτηση

Τουρνουά #156 Gates of Hades - συζήτηση

1.265 προβολές 17 απαντήσεις |
πριν από 2 μήνες
|
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 2 μήνες
Αν θέλετε να συζητήσετε οτιδήποτε σε σχέση με το #156 Gates of Hades, μπορείτε να το κάνετε εδώ.
πριν από 2 μήνες

Γεια, επιτέλους 1* για πόσο καιρό 🤣🤣

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Σε αυτό το παιχνίδι, εξακολουθείτε να έχετε δικαίωμα σε 1 μπόνους περιστροφή.

Ακόμα κι αν είναι μια νίκη 25x... χαχα

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Δεν θα επένδυα ούτε ένα σεντ σε κανένα από αυτά τα άθλια παιχνίδια Pragmatic που προσφέρονται σε αυτά τα τουρνουά σε ένα καζίνο.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Από όσα έχω παίξει σε αυτό το slot, δεν νομίζω ότι είναι ένα slot με πολλές δυνατότητες, με 250 περιστροφές και 0 μπόνους, αλλά είμαι ευγνώμων για αυτά τα τουρνουά, μπορούμε να δούμε τις δυνατότητες των slots.

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 2 μήνες

Αλλά συγγνώμη, πώς γίνεται ο πρώτος να έχει 200.000+ πόντους αν πληρώνει σεντς κάθε φορά;

Αυτόματη μετάφραση:
cinziadahelena
πριν από 1 μήνα

I would say he had luck. 🙂

Maybe some bonus helped.

πριν από 1 μήνα

So... That was a waste of time... Definitely not a game I'd play.

Paul0wD4mn
πριν από 1 μήνα

Το κάνουμε αυτό; Στην πραγματικότητα, δεν έχω ξαναζήσει μια κατάσταση όπου δεν υπάρχουν δωρεάν περιστροφές αφού πατήσετε το κουμπί 250 φορές. Αυτά τα παιχνίδια τουρνουά διέπονται από διαφορετικό «προγραμματισμό», και αυτό είναι... ανόητο, επειδή είναι βαρετό.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα

I need some help

Fossey22
πριν από 1 μήνα

Please tell us what you need us to help you with.

πριν από 1 μήνα

Το παιχνίδι είναι κακό, αλλά ένα μπόνους σχεδόν 3000x βοηθάει.

Αυτόματη μετάφραση:
Kopfkopf_affeadada
πριν από 1 μήνα

So, when you say the game is bad, it actually means high (less paying) volatility, could it be?

πριν από 1 μήνα

I've reached here

πριν από 1 μήνα

Δεν υπάρχουν μεγάλα κέρδη, νομίζω ότι όλα τα online slots είναι απλώς cheats μόνο για διασκέδαση

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα

Ελπίζω ναι

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα

Ελπίζω ναι

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 1 μήνα

Κάποτε κέρδισα 50 πέσος, και έκπληξη, έκπληξη, η Amazon σου τα δίνει. Καλύτερα να ξεχάσω πόσο μου χρησιμεύει. Θα έπρεπε να το αλλάξουν αυτό, το πλαίσιο.

Αυτόματη μετάφραση:

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.