Αρχική σελίδαΦόρουμΤουρνουάΤουρνουά #152 Starlight Princess Super Scatter - συζήτηση

Τουρνουά #152 Starlight Princess Super Scatter - συζήτηση (σελίδα 2)

8.828 προβολές 112 απαντήσεις |
πριν από 3 μήνες
|
1 2 3...6
Προσθήκη ανάρτησης
Rockford
πριν από 3 μήνες

I had two bonuses and one super scatter and from it I won $22. 😀

The first spin from free spins was winning and others were empty. 😀

πριν από 3 μήνες

700 spins no bonus. Don't know what to think about this game. 🤔

πριν από 3 μήνες

Δεν μπορώ να παίξω για πολύ καιρό επειδή η γραμμή φόρτωσης παγώνει πάντα λίγο πριν το τέλος. Για λίγο, ούτε το κουμπί σύνδεσης δεν άνοιγε. Ποιο είναι το πρόβλημα που με εμποδίζει να παίξω;

Αυτόματη μετάφραση:
thomasposter7
πριν από 3 μήνες

Hmm, I don't know what the problem could be.

Could you try it from another device or use a different browser? Or maybe clear your cookies?

If that doesn't help, I'll ask Juraj if he knows what could be causing it. 🙂

πριν από 3 μήνες

Game jmbuttt

Andi777
πριν από 3 μήνες

Can you explain what you mean please?

πριν από 3 μήνες

Good game

πριν από 3 μήνες

Χαχαχα 700 περιστροφές χωρίς ούτε ένα scatter, απλά γελοίο παιχνίδι, αλλά ευχαριστώ που παίζετε δωρεάν για διασκέδαση χωρίς καμία ελπίδα να κερδίσετε ποτέ τίποτα.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες

700 spins and not a bonus or a scatter, these games are rediculous, and a big waste of time specially when you only advance 60 positions finishing in jus a little over 3200 spot. A joke really

Sniktaw75
πριν από 3 μήνες

I think when you enable auto-spin mode, it is not so much of a waste of time. 🙂

Tournament can be over in pair of minutes.

I didn't score much points too. Had two bonuses but they weren't so profitable- one of them- super scatter and I won 22 dollars. 🙂

All about luck.

thomasposter7
πριν από 3 μήνες

Ίσως η ασπίδα του προγράμματος περιήγησής σας να εμποδίζει την εκκίνηση ορισμένων σεναρίων ή cookies.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες

Πώς να παίξω δωρεάν;;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες

20 free spins won 246$ but still ranked 2902 something like that not good

πριν από 3 μήνες

700 σουτ... και όχι η 400ή θέση, ανοησίες... Δεν έχω ιδέα πώς παίζουν αυτοί οι παίκτες με πάνω από ένα εκατομμύριο.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες

Δεν καταλαβαίνω και πολύ καλύτερα από καμία από τις αναρτήσεις σου. Μπορώ να πω για τον εαυτό μου ότι απολαμβάνω τα τουρνουά σου, αλλά ποτέ δεν έχω φτάσει καν κοντά σε μια αξιοπρεπή θέση, ή έστω στην 💯 καλύτερη. Αλλά μου είναι σαφές ότι όλα έχουν να κάνουν μόνο με την τύχη (ή μήπως όχι;)

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες

Μπορεί να είναι εντάξει έτσι 🙂

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες

Στα τουρνουά που έχω συμμετάσχει, δεν έχω σκοράρει ποτέ πάνω από 3000 το πολύ. Νομίζω ότι είχε χαμηλή θέση στις 3000, αλλά αυτά με το ένα εκατομμύριο και τα ψιλά, δεν νομίζω ότι έχουν όλους τους skaters στη σειρά, εννοώ, σίγουρα υπάρχει botting εκεί.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 3 μήνες

Thenks you😉""

Έγινε επεξεργασία
thomasposter7
πριν από 3 μήνες

Και εγώ το ίδιο δεν μου ανοίγει να παιξω τα μπονους

πριν από 3 μήνες

Και εγώ το ίδιο δεν μου ανοίγει να παιξω τα μπονους

πριν από 3 μήνες

Ανοίχτε μου τα μπονους

1 2 3...6
Μετάβαση στη σελίδααπό 6 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.