Αρχική σελίδαΦόρουμΤουρνουάΤουρνουά #143 Bee Keeper - συζήτηση

Τουρνουά #143 Bee Keeper - συζήτηση

3.800 προβολές 26 απαντήσεις |
πριν από 5 μήνες
|
1 2
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 5 μήνες
Αν θέλετε να συζητήσετε οτιδήποτε σε σχέση με το #143 Bee Keeper, μπορείτε να το κάνετε εδώ.
πριν από 5 μήνες

Οι πραγματιστές είναι απολύτως ασυναγώνιστοι όταν πρόκειται να κοροϊδέψουν το στόμα μας;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 5 μήνες

What Communist Country invented this POS?!?!

πριν από 4 μήνες

I can see the potential in this game, however I'm yet to experience it. Free spins offers a lot, yet delivers very little. I won a meager $61.00 from $250 worth of spins, do yourself a favour and look for a better game than this one.

Rating 3/10

πριν από 4 μήνες

This was surprisingly awful to play.

πριν από 4 μήνες

Seems this is a never-ending Bass circus on the road. 😀 What comes next? Pizza Bass?

Well, as long as players like it, I guess it works both ways.

πριν από 4 μήνες

It's cool that you can activate the higher chance to win free spins

πριν από 4 μήνες

It was a good gaming experience.

πριν από 4 μήνες

Μόλις έπιασα τον γιο μου να παίζει αυτό το παιχνίδι. Το δοκίμασα κι εγώ, και τώρα δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε το ενοίκιο μας αυτόν τον μήνα επειδή η μεγάλη μέλισσα μας τσίμπησε τα προς το ζην. Παρ' όλα αυτά, θα συνεχίσω να αδειάζω το δοχείο με το μέλι!

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 μήνες

Μόλις έπιασα τον γιο μου να παίζει αυτό το παιχνίδι. Το δοκίμασα κι εγώ, και τώρα δεν θα μπορούμε να πληρώσουμε το ενοίκιο μας αυτόν τον μήνα επειδή η μεγάλη μέλισσα μας τσίμπησε τα προς το ζην. Παρ' όλα αυτά, θα συνεχίσω να αδειάζω το δοχείο με το μέλι!

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 μήνες

I don't know if this is supposed to be some kind of funny post or reality.

If it's as you describe, then it's definitely not a good idea to continue playing, but to stop.

Can you please clarify this for me? 

πριν από 4 μήνες

Good game 👍👊

πριν από 4 μήνες

Cool game.

Radka
πριν από 4 μήνες

and im not over the original big bass yet . , 🤣

πριν από 4 μήνες

and im not over the original big bass yet . , 🤣

πριν από 4 μήνες

🥹🥹🥹🥹 , when you click on the «earlier biggest wins tab «

i won big two months ago and clicked into the tab and i didnt get it first , but my biggest win before that was exactly one year ago ,, i mean 😭 i cant move on 🤣

πριν από 4 μήνες

Δίνουν λίγα έπαθλα, δεν βλέπω μεγάλη μεταβλητότητα σε αυτό το slot.

Αυτόματη μετάφραση:
Jaro
πριν από 4 μήνες

Μην ανησυχείς, το ενοίκιο θα χρεωθεί την πρώτη του μήνα λόγω παλαιότερων προβλημάτων. Θα συνεχίσω να παίζω. Η μέλισσα μου είπε ότι θα κερδίσω πολλά στο εγγύς μέλλον. Το δοχείο μελιού θα με καλύψει πλήρως. Καλή τύχη!

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 μήνες

The pragmatic game is good as always.

GrosserPekka
πριν από 4 μήνες

Thats the spirit. Best of luck to you buddy , good 3 vibrations create great 6 energy for waves of fine 9 frequency / can pick. a four leaf clover and lose my mind minutes after , for the clover is a good disguise and a great way to move money around i think / for who deserves to have the opportunity to buy some / less thoughts about bills. ,to spend some good times with you’re children, and to experience such things as a slot together is cool , for everything, again , you dont need that luck , you got this , you deserve it so claim a good time with you’re son , buddy

πριν από 4 μήνες

Ο γκουρού του καζίνο είναι σε δολάρια ή σε πραγματικά χρήματα

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 4 μήνες

The movie was definately better

1 2

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.