πριν από 10 μήνες

Αν λένε ότι πληρώνουν σε έως και 3 εργάσιμες ημέρες και έχουν καλή βαθμολογία, είναι επειδή όντως πληρώνουν. Προτιμώ τα άμεσα κρυπτονομίσματα. Είμαστε όλοι με το μέρος σας.
ΑπάντησηΑναφορά2
Αποκλείστε με... Δεν ήμουν αγενής, απλώς ξεκαθάρισα τα ενδιαφέροντά μου, δωρεάν κουλοχέρηδες ναι... για να προωθήσω το απάτη με το κουλοχέρη και την επιχείρησή σας.
Λυπάμαι πολύ αν σας ενοχλεί που κάποιος έρχεται και σας λέει την αλήθεια. Τα online slots δίνουν στους νέους παίκτες ένα παιχνίδι νικών για να κερδίσουν αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια τους κλέβουν και αλλάζουν εντελώς το παιχνίδι εναντίον τους.
Τι είπα που ήταν λάθος; Τι είπα που δεν ήταν αλήθεια;
Λυπάμαι αν σε ενοχλεί, μην ενθαρρύνεις τους ανθρώπους να κάνουν απάτες με τα online slots. Ξέρεις, όπως και εγώ, ότι η τύχη δεν υπάρχει και είναι 100% ισορροπημένη για την απατεώνα και την απατηλή επιχείρηση. Αποκλείστε με... άλλωστε, υπερασπίζεσαι την επιχείρησή σου.
Αποκλείστε με... Δεν ήμουν αγενής, απλώς ξεκαθάρισα τα ενδιαφέροντά μου, δωρεάν κουλοχέρηδες ναι... για να προωθήσω το απάτη με το κουλοχέρη και την επιχείρησή σας.
Λυπάμαι πολύ αν σας ενοχλεί που κάποιος έρχεται και σας λέει την αλήθεια. Τα online slots δίνουν στους νέους παίκτες ένα παιχνίδι νικών για να κερδίσουν αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια τους κλέβουν και αλλάζουν εντελώς το παιχνίδι εναντίον τους.
Τι είπα που ήταν λάθος; Τι είπα που δεν ήταν αλήθεια;
Λυπάμαι αν σε ενοχλεί, μην ενθαρρύνεις τους ανθρώπους να κάνουν απάτες με τα online slots. Ξέρεις, όπως και εγώ, ότι η τύχη δεν υπάρχει και είναι 100% ισορροπημένη για την απατεώνα και την απατηλή επιχείρηση. Αποκλείστε με... άλλωστε, υπερασπίζεσαι την επιχείρησή σου.
[email protected] is my email address and I have won $50 in the past club Tropicana tournament.. I received an email from you guys informing me of such news, asked me to confirm, which I did and a week or two has passed without me receiving any information from you guys... Please forward this to the relevant department so that I may be able to receive my prize...
Your aid will be highly appreciated in this regard... Thanks
Θα ανακατευθυνθείτε σύντομα στον ιστότοπο του καζίνο. Παρακαλούμε περιμένετε. Αν χρησιμοποιείτε λογισμικό αποκλεισμού διαφημίσεων, ελέγξτε τις ρυθμίσεις του.