Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας. 21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.

Αρχική σελίδαΦόρουμΤουρνουάΤουρνουά #129 Bigger Bass Splash - συζήτηση

Τουρνουά #129 Bigger Bass Splash - συζήτηση

5.109 προβολές 40 απαντήσεις |
πριν από 6 μήνες
|
1 23
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 6 μήνες
Αν θέλετε να συζητήσετε οτιδήποτε σε σχέση με το #129 Bigger Bass Splash, μπορείτε να το κάνετε εδώ.
πριν από 6 μήνες

Ουάου, αυτό αργεί πολύ να σταματήσει 🙁 δεν είναι περίεργο που σχεδόν κανείς δεν το παίζει.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Σωστά, ένα από τα χειρότερα παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ, δύσκολα μπορείς να ξεπεράσεις όλα αυτά που σχετίζονται με το BIG BASS SPLASH.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Γεια, τι συμβαίνει; Δεν είμαι νεότερος μυημένος.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Συγγνώμη, έχω ήδη δει την Κατάταξη και το επίπεδό μου είναι σωστό.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Γεια σας, μου φαίνεται αστείο πού πηγαίνουν όσα κερδίζει κανείς.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

This game usually slaps good. RTP was low during my spins for this one. Still enjoy this game. Hit big on 10c bets too

πριν από 6 μήνες

Είναι ένα από τα παιχνίδια που έχω απολαύσει περισσότερο. Δεν ξέρω πολλά για τα κέρδη, αλλά το απολαμβάνω.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Boring!! Jus alittle over 6000 points , 200 spins and no free ones, waste of time

Sniktaw75
πριν από 6 μήνες

Best of luck next time!

πριν από 6 μήνες

Είναι ένα από τα παιχνίδια που έχω απολαύσει περισσότερο. Δεν ξέρω πολλά για τα κέρδη, αλλά το απολαμβάνω.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

That's the chill. I spin because I like it. 🙂

Nzplayer
πριν από 6 μήνες

Well, at least something.

When it comes to P games, I would say that the focus is more on volatility and the initial bet. But hey, since the bet is fixed, just a volatility luck 😀

Thanks for the comment!

πριν από 6 μήνες

BIG SCAMMMMMMM-10 bonuses 100$ amazing BIG SCAMMMM

doge13
πριν από 6 μήνες

Hello, would you mind giving your recent post some context? Now it is just a kind of puzzle, I'm afraid.

Thanks!

πριν από 6 μήνες

When will you have the tournament fixed? It's been quite a while disabled

Edcuentame
πριν από 6 μήνες

The tournament works normally, doesn't it for you? You can let us know what the problem is, we'll try to fix it.🙂

πριν από 6 μήνες

file Το τουρνουά δεν λειτουργεί

Αυτόματη μετάφραση:
EMADTAANI1987
πριν από 6 μήνες

The championship doesn't work

πριν από 6 μήνες

Ναι, το ίδιο ισχύει και για μένα.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Doesn't work for me either.

file

1 23

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.