Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας. 21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.

Αρχική σελίδαΦόρουμΤουρνουάΤουρνουά #125 Sweet Bonanza 1000 - συζήτηση

Τουρνουά #125 Sweet Bonanza 1000 - συζήτηση (σελίδα 6)

22.921 προβολές 171 απαντήσεις |
πριν από 6 μήνες
|
1...5 6 7...9
Προσθήκη ανάρτησης
Jaro
πριν από 6 μήνες

Ναι, έχω δοκιμάσει όλα τα VPN, αλλά δυστυχώς το μήνυμα σφάλματος παραμένει. Δοκίμασα επίσης και μια διαφορετική συσκευή, αλλά καμία αλλαγή. Αρχίζω να πιστεύω ότι σχετίζεται με τον λογαριασμό μου;

Μόλις το δοκίμασα ξανά, αλλά δυστυχώς το μήνυμα σφάλματος παραμένει.

Παρά τα πάντα, σας ευχαριστώ πολύ για την προώθηση και για την υποστήριξή σας!

Με εκτίμηση

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Θέλω

Αυτόματη μετάφραση:
Radka
πριν από 6 μήνες

Ναι, όλα τα τουρνουά είναι ζωντανά.

Ωστόσο, ακόμα δεν έχω καταφέρει να ξεκινήσω κάποιο παιχνίδι. 😔

Ευχαριστώ και με τις καλύτερες ευχές

Αυτόματη μετάφραση:
Micha-1310
πριν από 6 μήνες

Oh. Well, instead of trying a different device, I suggest using a different browser or running the tournament in incognito mode (hashes and stored website cookies may cause this) alternatively, you could try connecting through a different internet provider.

It usually works quite well when the tournaments are restored.

Are you getting an error or the same notification about the tournament being unavailable?

Do share a screenshot, please.

πριν από 6 μήνες

Το καλύτερο που υπάρχει

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Τζετζέτζ file

Αυτόματη μετάφραση:
Radka
πριν από 6 μήνες

Γεια σου Ράντκα,

Δοκίμασα πολλά προγράμματα περιήγησης: Samsung Browser, Edge, Opera, Firefox και Chrome. Έχω διαγράψει τα hashes και έχω αποθηκεύσει τα cookies ιστοτόπου και έχω δοκιμάσει μια καρτέλα ανώνυμης περιήγησης, αλλά το μήνυμα σφάλματος παραμένει!

Με εκτίμηση

Αυτόματη μετάφραση:
Radka
πριν από 6 μήνες

file

Το σφάλμα επιμένει.

Αυτόματη μετάφραση:
Micha-1310
πριν από 6 μήνες

Try Montreal, Canada; it works

πριν από 6 μήνες

file

Το σφάλμα επιμένει.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Hello, just to clarify things:

This is not an error; this is a note that persists if the tournament is not functional for everyone. So under such circumstances, nothing you've tried so far will work.

However, if the tournament is functional, like at this moment, you may still experience technical issues on your side or still be unable to play for several reasons associated with browser, internet provider, or game provider block—in this case, you usually see an error message. Those problems may be fixed by the steps I suggetsed earlier but only if the tournament is working on our website.

Can you try now, please? 🙏 The tournament is on.

πριν από 6 μήνες

Τζετζέτζ file

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

🙂 Don't worry, there will be plenty of fresh tournaments you may try!

Radka
πριν από 6 μήνες

Γεια σου Ράντκα,

Δυστυχώς δεν έχει γίνει καμία αλλαγή, ακόμα δεν μπορώ να μπω στο τουρνουά, όλα τα άλλα δωρεάν παιχνίδια (demo) από το Pragmatic μπορούν να παιχτούν, αλλά όχι τα τουρνουά.

Ίσως η Γερμανία να αποκλειστεί από το τουρνουά;

Με εκτίμηση

Αυτόματη μετάφραση:
Micha-1310
πριν από 6 μήνες

Hello,

I just received info from our Game Team that there is a technical problem. For some unknown reason, it seems that just a few players can't enter the tournament. Sadly it seems you are one of them. 🙁

As far as I can tell, Germany has not been restricted but it appears the problem mainly troubles players from your country. I'm sorry for the inconveniences; my colleagues are on it.

Radka
πριν από 6 μήνες

Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες. Θα περιμένω υπομονετικά.

Σε ευχαριστώ πολύ Ράντκα

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 6 μήνες

Playing sweet bonanza without the ante bet thing on, is like owning a leprechaun.. who refuses to give up the gold... but if you spin him a thousand times he might just have to for its own sake,, but might only be a tiny tiny little pot of gold

Locogreko14
πριν από 6 μήνες

Πω πω Δεν λέγαμε κάτι άλλο αυτή την βδομάδα μήπως Με άκουσε!!!

https://www.ppshare.net/JE9iW03NRf

πριν από 6 μήνες

fileGood

πριν από 6 μήνες

I won the tournament but what am I gona play with in other pragmatic games because I left sweet bonanza with my scores

πριν από 6 μήνες

fileGood

πριν από 6 μήνες

Πω πω Δεν λέγαμε κάτι άλλο αυτή την βδομάδα μήπως Με άκουσε!!!

https://www.ppshare.net/JE9iW03NRf

πριν από 6 μήνες

Well, that's a win, beautiful. 😀

See, I told you to be positive hehe. 

Too bad there wasn't a bit more, it had a bit more potential. 

But even for a bonus like that you have to be happy. 

Good luck.☘️😊

1...5 6 7...9
Μετάβαση στη σελίδααπό 9 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.