Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας. 21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.

Αρχική σελίδαΦόρουμΤουρνουάΤουρνουά #121 Temple Guardians - συζήτηση

Τουρνουά #121 Temple Guardians - συζήτηση

2.508 προβολές 10 απαντήσεις |
πριν από 8 μήνες
|
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 8 μήνες
Αν θέλετε να συζητήσετε οτιδήποτε σε σχέση με το #121 Temple Guardians, μπορείτε να το κάνετε εδώ.
πριν από 8 μήνες
gbgr

Awesome

LanceAmo
πριν από 8 μήνες
gbgr

Any nice winnings on this game?

πριν από 8 μήνες
esgrgb

Καλά κέρδη και καλά παιχνίδια

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 8 μήνες
esgrgb

Μπορείτε να παίξετε περισσότερα δωρεάν παιχνίδια τουρνουά.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 8 μήνες
ptgrgb

Μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει τα κουπόνια μου για το τουρνουά που κέρδισα

Αυτόματη μετάφραση:
Jordao18
πριν από 8 μήνες
gbgr

Hello, it is important to be patient a little bit. 🙂

Did you get an email from us regarding confirmation of your email address?

Juraj will eventually sent these emails and after that he will send vouchers. 🙂

Also, he has to have them first.

Jaro
πριν από 8 μήνες
ptgrgb

Γεια σας, σας έχω ήδη στείλει ένα email επιβεβαίωσης, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχω λάβει το βραβείο μου.

Όλα αυτά είναι παραπλανητική διαφήμιση, θα έπρεπε να ντρέπεστε.

Αυτόματη μετάφραση:
Jordao18
πριν από 8 μήνες
gbgr

Then you just have to wait until Juraj receives the voucher and sends it to the players who have confirmed their email. 

I don't think something from our side should be "false advertisement", what would be the point of deceiving the players? 

Be patient and I will ask Juraj if you have the vouchers already or when he will receive them.

Jaro
πριν από 8 μήνες
ptgrgb

Αυτή τη στιγμή δεν έχω λάβει το έπαθλό μου. Έχω επιβεβαιώσει τη διεύθυνση email μου και ακόμα δεν έχω λάβει το έπαθλο του τουρνουά.

Αυτόματη μετάφραση:
Jordao18
πριν από 8 μήνες
gbgr

Juraj said he will send vouchers soon. I asked him, I'll give you the latest info when he writes me back.

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας
PP Forum Xmas Competition flash 2025
Συμμετάσχετε στον χριστουγεννιάτικο διαγωνισμό με την Pragmatic Play—προσφέρουμε έπαθλα αξίας 2.000 $!

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.