Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας. 21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.

Αρχική σελίδαΦόρουμΣυζήτηση ΠαραπόνωνΤο καζίνο ακύρωσε το αίτημα ανάληψης ισχυριζόμενο ότι δικαιούμουν μόνο 100€

Το καζίνο ακύρωσε το αίτημα ανάληψης ισχυριζόμενο ότι δικαιούμουν μόνο 100€

1.500 προβολές 5 απαντήσεις |
πριν από 4 μήνες
|
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 4 μήνες

Καλησπέρα. Έχω κάποιες αμφιβολίες για το τι συμβαίνει.

Ενεργοποίησα ένα μπόνους για το οποίο έφτασα στο rollover. Όταν έφτασα στο rollover και αφού το μετέφερα στο πραγματικό μου υπόλοιπο, συνέχισα να παίζω. Όταν έφτασα τα 170€, αποφάσισα να το κάνω ανάληψη. Το αίτημα έγινε και περίμενα. Σήμερα πήγα στην ιστοσελίδα και παρατήρησα ότι είχαν ακυρώσει την παραγγελία. Έβαλαν 100€ στον λογαριασμό του καζίνο και έκαναν ανάληψη των 70€. Τώρα λένε ότι η μέγιστη ανάληψη μπόνους είναι 100€. Αλλά αν έχω φτάσει στο rollover και παίζω με πραγματικά χρήματα, οποιοδήποτε ποσό κερδίσω μετά από αυτό είναι δικό μου, σωστά;

Αυτόματη μετάφραση:
SMCARMO
πριν από 3 μήνες

You always need to check the bonus terms first.

What's the maximum amount for withdrawal from this bonus? Have you checked that?

πριν από 3 μήνες

Καλημέρα Ρόμι.

Το μέγιστο ποσό μπόνους είναι 100€. Αλλά νόμιζα ότι, παρόλο που ήταν το μέγιστο ποσό των 100€, χρησίμευε μόνο για να γίνει η προσαρμογή κατά τη μετατροπή του υπολοίπου μπόνους στο πραγματικό υπόλοιπο. Με άλλα λόγια, αν είχατε 200€ στο υπόλοιπο μπόνους όταν κάνατε το rollover, θα ανέβαινε στα 100€. Και ότι, από τότε και στο εξής, τυχόν κέρδη που θα είχα θα ήταν δικά μου επειδή τα είχα ήδη μετατρέψει σε πραγματικό υπόλοιπο.

Αυτόματη μετάφραση:
SMCARMO
πριν από 3 μήνες

Well, it has to be first converted to the real money or withdrawn. Then you should be able to continue playing by depositing or playing with the real balance money.

πριν από 3 μήνες

Αυτό ακριβώς συνέβη. Πλήρωσα όλες τις προϋποθέσεις και όταν όλα τα χρήματα στο υπόλοιπο μπόνους έγιναν πραγματικά, συνέχισα να παίζω με το πραγματικό υπόλοιπο μέχρι το αίτημα ανάληψης.

Αυτόματη μετάφραση:
SMCARMO
πριν από 3 μήνες

Our team will investigate the whole thing within your complaint, so hopefully we'll be able to intervene in your case and help you out.

Please stay patient, and we'll get there. 🙏

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.