Το Rocket pot μου χρωστάει 190.000, χρησιμοποιώ εκεί τον ιστότοπο για 12 μήνες και κατατέθηκα 72 φορές, είχα μια μεγάλη νίκη κέρδισα 190.000 που προσπάθησα να κάνω ανάληψη κεφαλαίων και μου ζήτησαν ταυτότητα μόλις παραδόθηκε, είπαν ότι μου απαγορεύεται να παίξω εκεί καθώς είμαι από το Ηνωμένο Βασίλειο και τώρα με έχουν μπλοκάρει, δεν κάνει κανείς το επόμενο βήμα για να το αντιμετωπίσω ναι, καταλαβαίνω ότι δεν θα έπρεπε να παίζω όπως ήμουν από το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά με έχουν πάρει χιλιάδες τους τελευταίους 12 μήνες χωρίς να ζητήσω κανένα αναγνωριστικό, μόλις κερδίσω μεγάλα, θέλουν να δουν έγγραφα, ήταν ένας βρετανικός streamer που τα προώθησε στους ανθρώπους του Ηνωμένου Βασιλείου που με οδήγησαν στον ιστότοπο εκεί, είναι ντροπή που έχω όλα τα στοιχεία όπως σε όλες τις συναλλαγές για οι τελευταίοι 12 μήνες έχουν το κερδισμένο υπόλοιπο και τις αναλήψεις που προσπάθησα να κάνω
Rocket pot owe me 190k , I’ve been using there site for 12 months deposited 72 times , I had a big win won 190k tried withdrawing some funds and they asked for ID once was handed over they said I’m banned from playing there site as I’m from the uk and now have blocked me , does anyone no the next step to take to deal with this yes I get I shouldn’t of been playing as I was from the uk ,but they’ve took thousands of me the last 12 months without asking for any id as soon as I win big they wanna see documents, It was a uk streamer promoting them to the uk people that lead me to there website it’s a disgrace I have all the evidence as in all transactions for the last 12 months have the winning balance and the withdrawals I tried to make