Το όνομά μου είναι farxiya και είμαι επαληθευμένος παίκτης στην 1xBet. Το Player ID μου είναι 528816207.
Πριν από 2 χρόνια, υπέβαλα ένα αίτημα ανάληψης για 8.000 $. Παρείχα όλα τα απαραίτητα έγγραφα KYC και ακολούθησα κάθε οδηγία που μου έδωσε η ομάδα τους. Ο λογαριασμός μου έχει επαληθευτεί πλήρως.
Ωστόσο, από τότε:
• Η ανάληψή μου δεν έχει διεκπεραιωθεί
• Η ομάδα ασφαλείας της 1xBet αγνόησε όλα τα email και τα μηνύματά μου
• Δεν έχω λάβει καμία ενημέρωση, καμία εξήγηση και καμία υποστήριξη
Αυτό μου έχει προκαλέσει σοβαρή συναισθηματική και οικονομική δυσχέρεια. Νιώθω εντελώς εγκαταλελειμμένος ως πελάτης. Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για την κατοχή των χρημάτων μου για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα. Πιστεύω ότι η υπόθεσή μου αγνοείται σκόπιμα, κάτι που μοιάζει με απάτη.
Ζητώ:
1. Άμεση αποδέσμευση της ανάληψής μου ύψους 8.000 $
2. Μια επίσημη εξήγηση για το λόγο της καθυστέρησής της
3. Λογοδοσία από τις ομάδες υποστήριξης και ασφάλειας της 1xBet
Παρακαλώ βοηθήστε με να επιλύσω αυτό το ζήτημα. Είμαι έτοιμος να προσκομίσω όλα τα έγγραφα και τα στιγμιότυπα οθόνης ως απόδειξη.
Σας ευχαριστώ.
My name is farxiya and I am a verified player with 1xBet. My Player ID is 528816207.
Over 2 years ago, I submitted a withdrawal request for $8,000. I provided all the necessary KYC documents and followed every instruction given by their team. My account is fully verified.
However, since then:
• My withdrawal has not been processed
• The 1xBet security team has ignored all my emails and messages
• I have received no updates, no explanations, and no support
This has caused me severe emotional and financial distress. I feel completely abandoned as a customer. There has been zero justification for holding my money for this long. I believe my case is being intentionally ignored, which feels like scam behavior.
I am requesting:
1. Immediate release of my $8,000 withdrawal
2. A formal explanation of why it was delayed
3. Accountability from the 1xBet support and security teams
Please help me resolve this matter. I am ready to provide all documents and screenshots as proof.
Thank you.