Οι τρίτοι χειριστές που εμφανίζονται σε αυτήν τη σελίδα εμφανίζονται σε μη εμπορική βάση χωρίς κάποιο πρόγραμμα προμήθειας. 21+; Έχετε εθισμό στον τζόγο; Τηλεφωνήστε στο 1-800-GAMBLER.

Αρχική σελίδαΦόρουμΣυζήτηση ΠαραπόνωνΚαζίνο Miracle 777

Καζίνο Miracle 777

819 προβολές 1 απάντηση |
πριν από 2 μήνες
|
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 2 μήνες

Έπαιξα σε αυτήν την πλατφόρμα καζίνο, ξεκινώντας με 50 και φτάνοντας τα 3000. Όταν προσπάθησα να κάνω ανάληψη, μου είπε ότι το σύστημα εντόπισε μια ανωμαλία και δεν με άφηνε να παίξω ή να κάνω ανάληψη. Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι έπρεπε να κάνω κατάθεση για να ανέβω επίπεδο και να αυξήσω το ποσό του πονταρίσματός μου. Έχω παίξει σε άλλες πλατφόρμες και δεν μου το έχουν ζητήσει ποτέ πριν.

Αυτόματη μετάφραση:
Hanan12
πριν από 2 μήνες

Hello, in my opinion this is a very direct scam practice. Could you kindly compare your experiences with this warning thread?

Please read this thread 👈👈

In my opinion, you may find a match. In any case another player form Mexico reported the same; check this out 👈

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.