ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ,
Χρειάζομαι τη βοήθειά σας παρακαλώ. Είμαι επαληθευμένο μέλος της betfury εδώ και πολύ καιρό. Έχω χάσει πολλά χρήματα εδώ. Σήμερα 10/2/25 κατέθεσα κρυπτογράφηση doge και έχασα ξανά, μετά κατέθεσα την κρυπτογράφηση του πολυγώνου μου και έχασα μέχρι την τελευταία μου περιστροφή στη ρουλέτα όπου κέρδισα και μετά έκανα αίτημα ανάληψης για πλήρες υπόλοιπο. Στα επόμενα 15 λεπτά έλαβα ένα email που έλεγε. ο λογαριασμός μου έχει αποκλειστεί λόγω πολλαπλών λογιστικών. Μπορώ να υποσχεθώ ότι δεν έχω πολλούς λογαριασμούς, στην πραγματικότητα κανείς από το σπίτι μου δεν έχει λογαριασμούς τζόγου. Μέχρι τη στιγμή που έχανα δεν με μπλόκαραν σήμερα όταν κέρδισα, με μπλόκαραν παρακαλώ βοηθήστε...
DEAR ALL,
I need your help please. i am a verified betfury member for long now. I have lost lot of money here. Today 10/2/25 i deposited doge crypto and i lost again then i deposited my polygon crypto and i lost till my last spin in roulette where i won and then i made a withdrawal request for full balance. In next 15 minutes i got an email saying. my account is blocked due to multi accounting. I can promise i dont have multi accounts infact no one from my house has any gambling accounts. Till the time i was loosing they didnt block me today when i won they blocked me please helpp...