Το bets.io έκλεισε αυθαίρετα τον λογαριασμό μου και έκλεψε 15.000 δολάρια. Ισχυρίστηκαν ότι παραβίασα τους όρους και τις προϋποθέσεις τους, αλλά δεν μου είπαν τι. Είναι απλώς μια απάτη κρυπτονομισμάτων. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι την έπεσα θύματα. Θέλω να προειδοποιήσω τους άλλους να μείνουν μακριά.
Τα χρήματα προφανώς έχουν εξαφανιστεί. Δεν υπάρχει περίπτωση να μου τα επιστρέψουν. Ήθελα απλώς να προειδοποιήσω τους άλλους. Αυτή η ιστοσελίδα είναι μια απατεώνισσα. Αυτή είναι απάτη. Νιώθω τόσο ηλίθιος και δεν μπορώ να πιστέψω ότι την έπεσα θύματα.
bets.io arbitrarily closed my account and stole $15,000. They claimed I violated their terms and conditions but didn’t tell me what. It’s just a black hole scam crypto website I can’t believe I fell for this. I want to warn others to stay away.
The money is obviously gone. There’s no way they’re going to give me that back. I just wanted to warn others. This site is a rogue website That’s a scam. I feel so stupid and I cannot believe I fell for this.

Ορίστε από τη συνομιλία. Μείνετε μακριά από αυτόν τον ιστότοπο.