Με κράτησαν από την Παρασκευή γιατί κάποτε κέρδισα 5.000€. Καζίνο: Jetcity. Στην αρχή δεν απαιτήθηκαν έγγραφα, ξαφνικά χρειάστηκαν. Έστειλα τα πάντα. Το ξέρω από ΚΑΘΕ καζίνο: μόλις ανεβάσετε τα έγγραφα, ελέγχονται αμέσως και, στην καλύτερη περίπτωση, επαληθεύονται. Μου εγκρίθηκε ένα έγγραφο σε 2 μέρες. Περίμενα ένα από προχθές. Από την Παρασκευή, όταν ρώτησα πόσο κράτησε όλο αυτό, μου είπαν "θα επεξεργαστούμε την πληρωμή σας εντός 24 ωρών" χμμ... χθες ο διευθυντής VIP μου υποσχέθηκε ότι θα έπαιρνα την πληρωμή μου σήμερα "Εργασία σε αυτό" αυτό είναι αυτό. το λέω εδώ και 4 μέρες. Ξέρω ότι δεν θα υπάρξει τίποτα ξανά σήμερα. Το τελευταίο μου έγγραφο δεν είναι πάντα επαληθευμένο. Μπορώ ειλικρινά να φρικάρω. Αντί να κερδίσουν πελάτες, αφαιρούν κάτι τέτοιο. Δεν θα χρεωθώ ποτέ ξανά 1 € εδώ κατάθεση. Ούτε θα ακυρώσω τίποτα, αφού το μηνιαίο όριο ανάληψης τους είναι 5000€. Αν κερδίσω περισσότερα, μάλλον θα πρέπει να περιμένω 2 χρόνια για τα χρήματά μου :'D. Ας συνεχίσουν να ονειρεύονται ότι θα τα ακυρώσω όλα. Αυτό είναι λυπηρό γιατί στη σελίδα του οποίου λέει "όλες οι πληρωμές υποβάλλονται σε επεξεργασία εντός 1 ώρας" τα έγγραφα ελέγχουν ακριβώς το ίδιο! Πριν από εβδομάδες κέρδισα 900€ και μπήκαν αμέσως στον λογαριασμό μου. Τι είναι τώρα? Το θέμα δεν είναι καν η αναμονή, αλλά το ΚΡΑΤΗΣΗ. Ουάου