Η εμπειρία μου με το Wovebet ήταν δύσκολη. Είδα ανθρώπους να λένε ότι έγινε πληρωμή μετά από μια κατάθεση. Άλλοι είπαν ότι δεν έγινε καμία πληρωμή. Η δική μου εμπειρία κλίνει προς τη δεύτερη κατηγορία.
Ένας εκπρόσωπος μου είπε ότι μια κατάθεση διακοσίων δολαρίων θα εξόφλησε τον λογαριασμό μου για ανάληψη. Ακολούθησα την οδηγία. Δύο εκπρόσωποι μάλιστα επιβεβαίωσαν ότι δόθηκε το πράσινο φως για την ανάληψή μου. Μετά από αυτό, η ιστορία άλλαξε. Ζήτησαν περισσότερα χρήματα. Αρνήθηκα. Τους είπα ότι οι δικές τους σελίδες σχετικά με τους κανόνες, την ασφάλεια και τις άδειες δεν αναφέρουν ποτέ επιπλέον χρεώσεις για ανάληψη. Ανέφερα επίσης στιγμιότυπα οθόνης από τη συνομιλία. Μετά από αυτό, ένας εκπρόσωπος ζήτησε απαλλαγή από τα τέλη και είπε ότι μια ανάληψη θα λειτουργούσε.
Δεν άλλαξε τίποτα. Η συνομιλία επαναλαμβάνει συνεχώς την ίδια ατάκα σχετικά με την ανώτερη διοίκηση. Κάθε επικοινωνία τελειώνει με ένα μήνυμα που αναφέρει ότι ολοκληρώθηκε μια διόρθωση και στη συνέχεια με ένα άλλο μήνυμα που αναφέρει ότι μια αναμονή μπλοκάρει την ανάληψη. Αυτός ο κύκλος συνεχίζεται εδώ και μέρες.
Έστειλα ένα email στην υποστήριξη πελατών. Δεν έχω λάβει απάντηση μέχρι στιγμής. Εάν εμφανιστεί κάποια πληρωμή, θα ενημερώσω αυτό το νήμα.
My experience with Wovebet has been rough. I saw people saying a payout came through after a deposit. Others said no payout at all. My own experience leans toward the second group.
An agent told me a two hundred dollar deposit would clear my account for a withdrawal. I followed that instruction. Two agents even confirmed a green light for my withdrawal. After that, the story changed. They asked for more money. I pushed back. I told them their own pages on rules, security, and licensing never mention extra fees for a withdrawal. I also mentioned screenshots from the chat. After that, an agent claimed a fee waiver and said a withdrawal would work.
Nothing changed. The chat keeps looping the same line about upper management. Every follow up ends with a message saying a fix went through, then another message saying a hold blocks the withdrawal. This loop has gone on for days.
I sent an email to customer support. No reply so far. If a payout shows up, I will update this thread.