Καλημέρα σε όλους,
Θέλω να αναφέρω δημόσια τη συμπεριφορά του καζίνο Slots Dynamite. Προσπάθησα να υποβάλω επίσημη καταγγελία, αλλά το καζίνο δεν εμφανίζεται στη λίστα επιλογής μου στην Ιταλία, γι' αυτό δημοσιεύω εδώ στο φόρουμ, ελπίζοντας ότι ο εκπρόσωπός τους θα απαντήσει.
Η κατάστασή μου είναι παράλογη: Κατέθεσα μόνο 50€, ολοκλήρωσα την αρχική επαλήθευση KYC και κέρδισα περίπου 250€. Όταν ζήτησα ανάληψη, έλαβα ένα email με ένα τρελό και δυσανάλογο αίτημα για 11 ξεχωριστά έγγραφα για να ξεκλειδώσω τα χρήματά μου. Μεταξύ άλλων, απαιτούν:
Δελτία μισθοδοσίας ή επιστολές από τον εργοδότη (Πηγή πλούτου)
Φορολογική Δήλωση / Φορολογικά Πιστοποιητικά
Πλήρες ιστορικό τραπεζικών συναλλαγών
3 διαφορετικά αποδεικτικά στοιχεία κατοικίας ταυτόχρονα (λογαριασμός κοινής ωφέλειας, τραπεζικό αντίγραφο και μισθωτήριο συμβόλαιο)
Όλα αυτά για μια ανάληψη μόλις 250€! Αρνούμαι κατηγορηματικά να στείλω τόσο ευαίσθητες και ιδιωτικές οικονομικές πληροφορίες σε μια μη ρυθμιζόμενη πλατφόρμα για ένα τόσο μικρό ποσό. Αυτή είναι σαφώς μια τακτική κωλυσιεργίας για να αποφευχθεί η πληρωμή των παικτών και να τους αναγκάσει να χάσουν τα κέρδη τους.
Ζητώ από τους διαχειριστές του φόρουμ να εξετάσουν αυτήν την υπόθεση και να λάβουν μέτρα κατά αυτής της ακατάλληλης συμπεριφοράς. Έχω έτοιμα για κοινοποίηση πλήρη στιγμιότυπα οθόνης και των 11 αιτημάτων.