Γειά σου ,
Χρησιμοποιώ το playwise 365 εδώ και λίγο καιρό, συνήθως καταθέτω χρήματα μέσω τραπεζικής μεταφοράς, αλλά αυτή τη φορά αποφάσισα να χρησιμοποιήσω την επιλογή πληρωμής με κρυπτογράφηση
(Αυτό ήταν το τιμολόγιο που δημιουργήθηκε από αυτούς για την πληρωμή)
Το συνολικό ποσό τιμολογίου ήταν = 234,29 δολάρια (19.500 rs)
Το συνολικό ποσό που στάλθηκε ήταν = 237,29 δολάρια (19.749,50 rs)
Το τιμολόγιο ήταν κολλημένο στην επιβεβαίωση για 24 ώρες μετά τις οποίες έληξε, αλλά το BTC άφησε το πορτοφόλι μου και μεταφέρθηκε στο πορτοφόλι τους
Αυτή είναι η συναλλαγή TXN:- e3b47cf30468b6cbebed6b05f0811904d71ebfb7e4d05df501bfc40fe9af66ee
Μετέφεραν το ίδιο ποσό σε άλλο πορτοφόλι που μπορεί να δει κανείς στο blockchain
Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί τους μέσω της υποστήριξης συνομιλίας τους, του διαχειριστή VIP whatsapp και ακόμη και μέσω email
Έχουν μόνο 1 πράγμα να πουν, η συναλλαγή απέτυχε και δεν έλαβαν τα χρήματα.
Είναι ξεκάθαρο ότι έχουν και είμαι αβοήθητος αυτή τη στιγμή.
Μου ζητάνε μόνο να περιμένω και λένε ότι θα μου επιστρέψουν τα χρήματα όταν τα παραλάβουν.
Έχει κανείς εδώ έξω κάποιες συμβουλές για το τι μπορεί να γίνει;
Hello ,
I have been using playwise 365 for a while now , I usually deposit money using bank transfer but this time I decided to use their crypto payment option
(This was the invoice that was generated by them for the payment)
Total invoice amount was = 234.29 dollars (19,500 rs)
Total amount sent was = 237.29 dollars (19,749.50 rs)
The invoice was stuck in confirmation for 24 hours after which it expired but the BTC left my wallet and got transferred to their wallet
This is the transaction TXN :- e3b47cf30468b6cbebed6b05f0811904d71ebfb7e4d05df501bfc40fe9af66ee
They inturn transferred the same amount to another wallet which can be seen on the blockchain
I have been trying to contact them through their chat support , VIP whatsapp manager and even email
They only have 1 thing to say , the transaction has failed and they did not receive the money.
It is clear that they have and I am helpless right now.
They only ask me to wait and say that they will return my money when they receive it .
Does anyone out here have any tips on what can be done ?
Αυτόματη μετάφραση: