Ψάχνω την τράπεζά μου για μια υπόθεση απάτης σχετικά με την Santeda International BV
Βασικά έχω υποστηρίξει ότι δεν είναι νόμιμος χειριστής. Είχα τόσα προβλήματα μαζί τους σχετικά με την παρακράτηση πληρωμών και βασικά όλους τους λόγους για τους οποίους δεν έχουν άδεια στο Ηνωμένο Βασίλειο και επομένως δεν πρέπει να δέχονται πελάτες από εδώ.
Η τράπεζά μου με συμπονεί, αλλά ως έχει αρνείται να μου επιστρέψει τα χρήματα εκτός και αν μπορώ να παράσχω περισσότερες αποδείξεις ότι η Santeda (ή όταν λειτουργεί ως Donbet ή Goldenbet) σκόπιμα είχε σκοπό να εξαπατήσει τους πελάτες από την αρχή. Λένε ότι είναι μια μεγάλη υπηρεσία και φαίνονται νόμιμες και ότι δεν διαφέρει πολύ από τις διαφωνίες πελατών από άλλες εταιρείες και όχι μια απάτη. Προφανώς διαφωνώ.
Έχει κανείς κάτι που μπορεί να βοηθήσει να μου παράσχει ότι η Santeda είναι εταιρεία απάτης; Αυτός είναι και ο λόγος που δεν μπαίνουν στον κόπο να πάρουν άδεια από το Ηνωμένο Βασίλειο για να ακολουθήσουν τους κανόνες και τους κανονισμούς.
Η τράπεζά μου πιστεύει ότι οι Santeda/Donbet/Goldenbet έχουν νόμιμη άδεια τζόγου στο Κουρασάο. Είναι έτσι; Μπορεί κάποιος να επαληθεύσει καθώς έχω δει κάποια μηνύματα που λένε ότι μπορεί να είναι ψεύτικη άδεια;
Και συγκεκριμένα οποιαδήποτε πληροφορία από κυβερνητικά όργανα γι' αυτά; Είμαι βέβαιος ότι είδα κάτι σχετικά με την προειδοποίηση της αυστραλιανής κυβέρνησης στους πελάτες σχετικά με τη Santeda.
Τίποτα για τον Διευθύνοντα Σύμβουλο και την ευρύτερη επιχείρηση στο σύνολό της; Βασικά οτιδήποτε έχει βρει κάποιος που δείχνει ότι είναι εταιρεία απάτης.
Παρακαλώ στείλτε μου email στο αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.
I've been chipping away at my bank for a scam case in regards to Santeda International B.V.
I've basically argued they are not a legit operator. I've had so many problems with them in regards to withholding payouts and basically all the reasons why they don't have a UK license and therefore shouldn't take on customers from here.
My bank has sympathy with me but as it stands they are refusing to refund me unless I can provide more evidence that Santeda (or when they operate as Donbet or Goldenbet) purposefully set out to deceive customers from the getgo. They are saying that they are a big service and appear legit and it's not much different to customer disputes from other companies and not a scam. I obviously disagree.
Does anyone have anything they can help provide me with that shows Santeda are a scam company? Which, again, is why they don't bother to get a UK license to follow the rules and regs.
My bank believe Santeda/Donbet/Goldenbet have a legit gambling license in Curacao. Is that so? Can anyone verify as I've seen some messages saying it could be a fake license?
And particularly any info from governing bodies about them? I'm sure I saw something about the Australian government warning customers about Santeda.
Anything on the CEO and the larger operation as a whole? Basically anything anyone has found that shows they are scam company.
Please email me at [email protected] if anyone can help.
Αυτόματη μετάφραση: