Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 126)

545.649 προβολές 2.700 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
|
1...125 126 127...136
Προσθήκη ανάρτησης
πριν από 7 μήνες

Η Μάλτα έχει δύο μήνες για να απαντήσει, για ποιο λόγο χρειάζονται δύο μήνες;

Μετά από αυτό, πιθανότατα θα χρειαστούν αρκετοί μήνες ακόμη.

Θα χαρώ πολύ αν πάρω τα χρήματά μου πίσω φέτος.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Η δήλωση της MGA είναι θρασύτατη

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Έχω 3 παράπονα.

Δυστυχώς, καμία από αυτές δεν μου έχει δώσει τα χρήματά μου, παρόλο που λειτουργεί από τον Ιανουάριο του 2023, όπως η Tipico, η Bet365 και η Pokerstars.

Το σύνολο είναι επίσης ένα 6ψήφιο ποσό 🙁

Αυτόματη μετάφραση:
Cupiruler
πριν από 7 μήνες

Λοιπόν, αν το παίρνεις πίσω φέτος ούτως ή άλλως, γιατί θυμώνεις;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Αυτό είναι πολύ καλό για όλους εμάς που περιμένουμε τα χρήματά μας, το αρνητικό είναι ότι μια διαδικασία παράβασης μπορεί να διαρκέσει 2 χρόνια😕

Αυτόματη μετάφραση:
Cupiruler
πριν από 7 μήνες

Πολλοί άλλοι περιμένουν 4-5 χρόνια παρά την ετυμηγορία και την εντολή εκτέλεσης.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Περιμένω το Pokerstars εδώ και 6 χρόνια, αλλά ακόμα δεν νομίζω ότι μπορεί να συμβεί γρήγορα.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Η Μάλτα και η MGA δέχονται τεράστια πίεση - ανεξάρτητα από τη δήλωση που κάνουν, αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή πρέπει να είναι απολύτως βέβαιη ότι θα διεξάγει μια τέτοια διαδικασία.

Γιατί να έχει δίκιο μόνο η Μάλτα και όχι η πλειοψηφία των κρατών μελών;

Αυτόματη μετάφραση:
HugoH
πριν από 7 μήνες

Η Μάλτα σίγουρα δεν έχει δίκιο, αλλά το ερώτημα είναι πώς θα βρουν τα χρήματα και αν τα δικαστήρια στη Μάλτα θα εκτελέσουν στη συνέχεια την εκτέλεση.

Δεδομένου του τρόπου με τον οποίο η Μάλτα το έχει χειριστεί μέχρι στιγμής, αναρωτιέμαι μόνο τι θα σκεφτούν τώρα και πώς θα απαντήσουν στην επιστολή.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 7 μήνες

Λοιπόν, ό,τι και να πει η Μάλτα προς υπεράσπισή της είναι πιθανό να είναι άνευ ουσίας.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή δεν θα αναλάβει δράση τόσο εύκολα και σίγουρα δεν θα κινήσει διαδικασίες επί παραβάσει εάν δεν είναι βέβαιη ότι η γνώμη της είναι σωστή.

Αυτόματη μετάφραση:
HugoH
πριν από 7 μήνες

Ναι, αλλά απλώς διαβάστε την επιστολή από την MGA.

Υποθέτουν πραγματικά ότι δεν θα πληρώσουν και αρνούνται προφανή πράγματα. Άρρωστοι...

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 7 μήνες

Μπορούν να υποθέσουν ό,τι θέλουν... αν η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, και σε περίπτωση αμφιβολίας το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, κηρύξουν το νομοσχέδιο 55 αντίθετο με το ευρωπαϊκό δίκαιο, η Μάλτα ΠΡΕΠΕΙ να κάνει μια αλλαγή, καθώς υπό ορισμένες συνθήκες θα μπορούσε να προκύψει κρατική ευθύνη. Και πριν συμβεί αυτό, θα προτιμούσαν να παραδώσουν τα καζίνο στον «κόμβο».

Σε περίπου 90% των περιπτώσεων, τα κράτη μέλη ακολουθούν τα αιτήματα της Επιτροπής

Αυτόματη μετάφραση:
HugoH
πριν από 7 μήνες

Ναι, αλλά αν φτάσει στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, θα χρειαστούν χρόνια. Αυτό είναι πραγματικά κρίμα, αν αναλογιστεί κανείς πόσο καιρό ψηφίστηκαν αυτοί οι νόμοι. Και μετά τόσοι άλλοι θα χρεοκοπήσουν, και μόνο όσοι έχουν καταθέσει τα χρήματα στη Μάλτα ή όσοι ήταν από τους πρώτους που υπέβαλαν αγωγές, θα πάρουν τα χρήματα ούτως ή άλλως.

Γνωρίζω τόσους πολλούς ανθρώπους που έχουν δικαστική απόφαση αλλά δεν έχουν καν νομική εντολή εκτέλεσης. Θεωρητικά, κανένας τους δεν θα μπορούσε να δει χρήματα. Άλλωστε, δεν γνωρίζουμε καν αν τα καζίνο που έχουν κάνει μέχρι στιγμής θα πληρώσουν και θα συμβιβαστούν.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 7 μήνες

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, σε ποσοστό άνω του 90% των περιπτώσεων οι κατηγορούμενες χώρες δεν κινούνται νομικά ενώπιον του ΔΕΚ.

Και καθώς η πίεση αυξάνεται σιγά σιγά, η Επιτροπή σίγουρα δεν θα περιμένει επ' αόριστον για να αναλάβει δράση.

Και ακόμη και η Μάλτα και τα καζίνο που βρίσκονται εκεί θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πρέπει να βρουν μια λύση με κάποιο τρόπο αν δεν θέλουν να καταστραφούν ολοσχερώς.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Δεν μπορώ να το φανταστώ!

Η Μάλτα πρέπει στη συνέχεια να υποχωρήσει και να συμμορφωθεί με ΟΛΕΣ τις ξένες αποφάσεις. Αυτή ακριβώς είναι η ουσία του ζητήματος. Εάν το ΔΕΚ κρίνει ότι το νομοσχέδιο 55 είναι παράνομο (κάτι που οδηγεί τα πράγματα), η Μάλτα πρέπει να συμμορφωθεί με όλες τις αποφάσεις, όχι μόνο με τις εκτελεστικές αποφάσεις. Όλες οι χώρες μπορούν στη συνέχεια να επικαλεστούν τη νέα κατάσταση και η Μάλτα θα αναγκαστεί να πληρώσει, διότι εάν δεν συμμορφωθεί, η ΕΕ μπορεί να επιβάλει κυρώσεις στη Μάλτα ή να επιβάλει πρόστιμο που είναι σίγουρα υψηλότερο από αυτό που θα έπρεπε να πληρώσουν οι ενάγοντες.

Ας περιμένουμε λοιπόν να δούμε πώς θα αντιδράσει η Μάλτα σε αυτό πριν όλα ξαναβαφτούν μαύρα.....

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Τα χρήματά μου έχουν κατατεθεί στο δικαστήριο της Μάλτας εδώ και πέντε χρόνια. Ας δούμε πόσο θα διαρκέσει αυτή η επιχείρηση...

Αυτόματη μετάφραση:
TSGJokerstars
πριν από 7 μήνες

Πόσο καιρό έχει ξεκινήσει η εκτέλεσή σας στη Μάλτα; Στην περίπτωσή μου, έχουν περάσει συνολικά περίπου 4,5 χρόνια, συμπεριλαμβανομένων 3 ετών διαδικασιών εκτέλεσης μόνο στη Μάλτα.

Αηδία στην πραγματικότητα, και το χειρότερο είναι πάντα όταν βλέπεις τον αριθμό των διαπραγματεύσεών σου στην ιστοσελίδα του ecourt. Σε κάνει να θέλεις να κάνεις εμετό.

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92
πριν από 7 μήνες

Ναι, κι εγώ το ίδιο νιώθω. Αυτά τα έξοδα διαπραγμάτευσης πρέπει να είναι τρελά.

Έχω σχεδόν εγκαταλείψει την πίστη μου. Δεν ακούμε τίποτα από τους Δημοκρατικούς ούτως ή άλλως.

Αυτόματη μετάφραση:
TSGJokerstars
πριν από 7 μήνες

Ναι, υπέγραψες το συμβόλαιο ούτως ή άλλως, άρα υποτίθεται ότι θα παραμείνει στην προμήθεια και θα πληρώσουν μόνο τα υπόλοιπα.

Έτσι μου το εξήγησε το δικηγορικό γραφείο.

Αν το είχες χρηματοδοτήσει μόνος σου στη Μάλτα και είχες δικηγόρο για κάθε ραντεβού, πιθανότατα δεν θα σου έμεναν χρήματα τώρα ούτως ή άλλως χαχα.

Γνωρίζει κανείς αν η άλλη πλευρά θα καλύψει τα έξοδα εκεί, καθώς ορισμένες αποφάσεις αναφέρουν ότι τα έξοδα θα μοιραστούν μέχρι νεωτέρας;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 7 μήνες

Αν τα καζίνο είναι έξυπνα, θα πληρώσουν απευθείας και δεν θα επιτρέψουν την εκτέλεση χιλιάδων δικαστικών αποφάσεων.

Αν, όπως αναμένεται, καταρρεύσει ολόκληρος ο πύργος από τραπουλόχαρτα, τα καζίνο θα πρέπει να είναι πολύ πιο οικονομικά με τα δικαστικά έξοδα, τους τόκους κ.λπ.

Θα υπάρξει ένα απίστευτο νέο κύμα αγωγών... και μετά άλλο ένα και άλλο ένα

Αυτόματη μετάφραση:
1...125 126 127...136
Μετάβαση στη σελίδααπό 136 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.