Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 124)

545.580 προβολές 2.700 απαντήσεις |
πριν από 4 έτη
|
1...123 124 125...136
Προσθήκη ανάρτησης
justus99
πριν από 8 μήνες

Εντάξει, τότε θα διευκρινίσω τη δήλωσή μου: εάν έχετε μια νομικά δεσμευτική απόφαση εναντίον του BIG Player, δεν υπάρχει λόγος για συμβιβασμό 😀

Αυτόματη μετάφραση:
HugoH
πριν από 8 μήνες

Όχι, όχι ακριβώς, αλλά μόνο τα κεφάλαια που έχουν κατατεθεί σε αυτές τις τράπεζες είναι ήδη σε εκτέλεση. Όλοι οι άλλοι δεν θα μπορούσαν ποτέ ξανά να δουν τα χρήματα λόγω αφερεγγυότητας.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 8 μήνες

Η Tipico προσφέρει έναν διακανονισμό xx.xxx € ως πληρωμή υπεραξίας για τις ζημίες μου!

Γειά σου

Στις 30 Απριλίου 2025, υπέβαλα ένα δείγμα αιτήματος για κοινοποίηση δεδομένων στην Bet365 και την Tipico. Αφορά μόνο αθλητικά στοιχήματα.

Από τότε, ουσιαστικά κάνω κύκλους με την Bet365. Με αφήνουν να περιμένω και πρέπει συνεχώς να επαληθεύω την ταυτότητά μου, κ.λπ.

Η Tipico μου έκανε μια προσφορά διακανονισμού με πληρωμή καλής θέλησης xx.xxx €, προκειμένου να επιτευχθεί εξωδικαστικός διακανονισμός. Θα ήθελα να κάνω μια αντιπροσφορά. Πόσο θα ήταν λογικό; Η Tipico δεν μου έχει δώσει ακόμη τα στοιχεία μου, επομένως δεν γνωρίζω τη συνολική μου ζημία. Έχει κανείς παρόμοιες εμπειρίες με την Tipico; Ποιο ποσοστό της ζημίας είναι μια πληρωμή καλής θέλησης όπως αυτή; Δεν έχω απολύτως καμία ιδέα πόσα χρήματα έχω χάσει. Εάν η Tipico μου προσφέρει xx.xxx ευρώ ως πληρωμή διακανονισμού από μόνη της, αυτό αποτελεί ήδη βάση για την αντιπροσφορά μου. Στο email, η Tipico μου έγραψε ότι θεωρεί έναν εξωδικαστικό διακανονισμό λογικό στη συγκεκριμένη περίπτωσή μου και ότι δεν θέλει να με χάσει ως πελάτη. Δεν ξέρω αν η Tipico θα δεχτεί την αντιπροσφορά μου των xxxxx € ή όχι. Παρακαλώ δώστε μου μερικές συμβουλές. Ποιο θα ήταν ένα ρεαλιστικό ποσό για να κάνω ως αντιπροσφορά; Εάν κάποιος έχει ήδη μια παρόμοια εμπειρία με την Tipico, θα ήμουν πολύ ευγνώμων για εποικοδομητικές συμβουλές.

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 8 μήνες

Θα σας συμβούλευα να διαγράψετε το ποσό εδώ. Είναι καλύτερο να ελέγξετε την ηλεκτρονική σας τραπεζική ή, εάν χρειάζεται, να ζητήσετε αντίγραφα από την τράπεζά σας. Συνήθως προσφέρουν μόνο το 5-10% του ποσού της ζημιάς. Μην αγχώνεστε και μην το αποδέχεστε πολύ γρήγορα. Και το γεγονός ότι κάνουν κάτι τέτοιο τα λέει όλα.

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
Zando1
πριν από 8 μήνες

Θα κάνω μια αντιπροσφορά αύριο, πενταπλάσια από το ποσό. Αν η Tipico την αποδεχτεί, θα αποδεχτώ και τον διακανονισμό. Διαφορετικά, θα κινηθώ νομικά. Υπάρχει κάποιος εδώ στο φόρουμ που είχε παρόμοια εμπειρία;

Αυτόματη μετάφραση:
delihuseyin831
πριν από 8 μήνες

Ξεκινήστε λοιπόν με 70%. Ένα ποσοστό μεταξύ 50-60% θα ήταν μια χαρά αν δεν ξέρετε πόσα έχετε χάσει. Αλλά όπως είπε ο συνάδελφός μου, το 5-10% σίγουρα αποτελεί το μικρότερο μέρος των απωλειών σας. Αν δεν θέλετε να περιμένετε ή να περιμένετε να τεθεί σε ισχύ ο GDPR και δεν θέλετε να ελέγξετε τις πιστωτικές σας κάρτες ή τον λογαριασμό σας, δεν θα μπορείτε να αποδείξετε πόσα πραγματικά χάσατε. Αυτό δεν θα πάει καλά στο δικαστήριο, επειδή ο δικαστής σίγουρα θα σας ρωτήσει αν έχετε αποδείξεις. Αφιερώστε λοιπόν χρόνο και ελέγξτε τα πάντα, και νομίζω ότι ο GDPR πρέπει να είναι εκεί το αργότερο 30 ημέρες μετά την αίτησή σας, διαφορετικά μπορείτε να τους μηνύσετε γι' αυτό, συνήθως για τουλάχιστον 4.000 ευρώ.

Καλή τύχη σε εσάς.

Αυτόματη μετάφραση:
abelinglaekamp
πριν από 8 μήνες

Η Tipico παίζει πόκερ αυτή τη στιγμή... μου έδωσαν προθεσμία μίας εβδομάδας για να υπογράψω την προσφορά διακανονισμού και μου ξεκαθάρισαν ότι θα κάνω μια αντιπροσφορά. Ο GDPR είναι πολύ περιεκτικός και η εξαγωγή όλων θα απαιτούσε πολύ χρόνο, οπότε παρέτειναν την προθεσμία κατά δύο μήνες. Έχουν νομική άδεια να το κάνουν αυτό.

Πρέπει να κάνω μια αντιπροσφορά χωρίς να έχω δει τον ΓΚΠΔ. Επομένως, θα ήταν πολύ χρήσιμο αν κάποιος μπορούσε να μου δώσει μια γενική ιδέα. Η TIPICO γράφει στο email ότι, ειδικά στην περίπτωσή μου, αξίζει να γίνει εξωδικαστικός συμβιβασμός και ορίζει μια τιμή 10.000. Τι πρέπει να κάνω;

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 8 μήνες

Όπως είπα, έχετε μια εβδομάδα για να τακτοποιήσετε τα πάντα. Αναζητήστε στο ηλεκτρονικό σας τραπεζικό σύστημα tipico. Ίσως μπορέσετε να λάβετε μια αναλυτική περιγραφή από την τράπεζα. Σημειώστε την κατάθεση μείον την ανάληψη. Ας υποθέσουμε ότι θα σας προσφέρουν μόνο ένα κλάσμα αυτού του ποσού.

Έγινε επεξεργασία
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 8 μήνες

Γεια σας—Έχω ακούσει ότι η Pstars προσφέρει συγκριτικές προσφορές, αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω. Γνωρίζει κανείς περισσότερες ή καλύτερες πληροφορίες; Ευχαριστώ!

Αυτόματη μετάφραση:
rapsi123
πριν από 8 μήνες

Μόνο στη Γερμανία

Αυτόματη μετάφραση:
rapsi123
πριν από 8 μήνες

Το 25% τα προσφέρει, αλλά όχι περισσότερα.

Αυτόματη μετάφραση:
abelinglaekamp
πριν από 8 μήνες

Το 50-60% κάτι είναι εντάξει; 😀

Είναι ανοησία να αναφέρουμε τυχαία ποσοστά. Θα είχε νόημα να περιμένουμε πρώτα να δούμε πόσο υψηλές είναι οι απώλειες. Έχουν 30 ημέρες για να το κάνουν αυτό. Δεν θα δεχόμουν ούτε θα απέρριπτα τίποτα πριν από τότε.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 8 μήνες

Το θέμα είναι ότι οι δύο παραπάνω δεν γνωρίζουν καν πόσο υψηλές είναι οι απώλειες μέχρι να μπορέσουν να δουν/λάβουν τη λίστα συναλλαγών. Επομένως, θα πρέπει να συγκεντρώσετε τις προηγούμενες καταθέσεις σας όσο καλύτερα μπορείτε. Αλλά μην περιμένετε προσφορές άνω του 30% της απώλειας. Εκτός από αυτό, θα πρέπει να λάβετε υπόψη γιατί οι πάροχοι το κάνουν αυτό. Είναι απλώς ένα παιχνίδι χρόνου. Επομένως, μείνετε ψύχραιμοι και επιμείνετε στη λίστα και, εάν χρειαστεί, υποβάλετε αγωγή.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 8 μήνες

Θα ήθελα να προσθέσω τα εξής.

Πριν από το 2021, οι λεγόμενες κάρτες πελατών/κάρτες καταστήματος Tipico ήταν συνδεδεμένες με τον ηλεκτρονικό λογαριασμό. Οι καταθέσεις και οι αναλήψεις γίνονταν στο κατάστημα, αλλά μπορούσατε να παίξετε online χρησιμοποιώντας το smartphone σας.

Μετά την έναρξη ισχύος της άδειας, δηλαδή μετά τον Οκτώβριο του 2020, το μέγιστο όριο Lugas δεν τηρήθηκε στην περίπτωσή μου και μπόρεσα να παίξω περισσότερα από τα επιτρεπόμενα 1.000 € τόσο online όσο και offline, δηλαδή σε καταστήματα, με την κάρτα πελάτη μου. Σε καμία περίπτωση δεν έγινε καμία αναθεώρηση των οικονομικών μου που θα δικαιολογούσε αύξηση του ορίου.

Συνεπώς, μπορώ να εκτιμήσω μόνο κατά προσέγγιση τις απώλειες που έχω υποστεί μέχρι σήμερα. Έχω ήδη ζητήσει πληροφορίες σύμφωνα με τον ΓΚΠΔ. Λόγω του μεγάλου όγκου δεδομένων που εμπλέκονται, η Tipico μου έγραψε δηλώνοντας ότι η ενημέρωση θα καθυστερήσει για δύο μήνες.

Σχετικά με αυτό, η Tipico επικοινώνησε μαζί μου μέσω email και μου πρόσφερε μια πληρωμή καλής θέλησης ύψους ××.×××€ για εξωδικαστικό συμβιβασμό. Μου δόθηκε προθεσμία μιας εβδομάδας για να λάβω απόφαση. Ενώ δεν έχω λάβει ακόμη καμία πληροφορία, γνωρίζω το κατά προσέγγιση μέγεθος των ζημιών μου. Τους έγραψα ότι θα με ενδιέφερε κατ' αρχήν ένας συμβιβασμός, αλλά ότι η πληρωμή καλής θέλησης που προσφέρθηκε δεν αντιστάθμισε με κανέναν τρόπο τις άδικα ζημίες μου από στοιχήματα.

Τους έχω δώσει προθεσμία να μου κάνουν μια σημαντικά καλύτερη προσφορά χωρίς να αναφέρω το ποσό και, αν το ποσό είναι σωστό, τότε θα συμβιβαστώ εξωδικαστικά μαζί τους.

Αν δεν με ικανοποιήσουν, θα περιμένω τις πληροφορίες και θα κινηθώ νομικά, όσο καιρό κι αν χρειαστεί. Και θα το ολοκληρώσω μέχρι την έκδοση ετυμηγορίας και δεν θα συνάψω περαιτέρω συμβιβασμούς.

Θα καλύψω τα έξοδα μόνος μου χωρίς καμία χρηματοδότηση.

Αυτόματη μετάφραση:
Gluecksfuss
πριν από 8 μήνες

Μόνο στη Γερμανία

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 8 μήνες
Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 8 μήνες

Ένα νέο βίντεο από το Staudt Attorneys at Law

https://youtu.be/00T9nHXC4o0?si=7WQn19c08SYb9nMo

Αυτόματη μετάφραση:
HugoH
πριν από 8 μήνες

Σας είπα… τις εκκαθαρίσεις…

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 8 μήνες

Δεν μπορεί να είναι τόσο εύκολο να αλλάξεις εταιρεία και να τη γλιτώσεις; Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είναι τόσο απλό, όσο κι αν προσπαθώ. Πρέπει να τεθεί το ερώτημα: τι απέγιναν τα περιουσιακά στοιχεία και τα χρήματα; Ειδικά επειδή η Bet365 είναι μέρος του ομίλου bet365.

Αντίθετα, αναμένω ότι σύντομα θα αρχίσουν να προσφέρουν συμβιβασμούς στους ενάγοντες. Το ποσό, και όλα τα άλλα, είναι, φυσικά, αβέβαια.

Αυτόματη μετάφραση:
πριν από 8 μήνες

Τα πράγματα εξακολουθούν να φαίνονται αρκετά άσχημα για το PokerStars αυτή τη στιγμή. Στην Αυστρία, τίποτα δεν συγκρίνεται και οι εκτελέσεις είναι άχρηστες. Μπορείτε να το κρεμάσετε στον τοίχο σας.

Αυτόματη μετάφραση:
1...123 124 125...136
Μετάβαση στη σελίδααπό 136 σελίδες

Προσθήκη ανάρτησης

flash-message-reviews
Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, δωρεάν τουρνουά, νέους κουλοχέρηδες και άλλα.