Αρχική σελίδαΦόρουμΚαζίνοΕκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική

Εκτέλεση Pokerstars. Προφανώς, η πληρωμή δεν είναι εθελοντική (σελίδα 107)

από marketingskislo
|
342.614 προβολές 2.321 απαντήσεις |
|
1...106 107 108...117
player37

Τουλάχιστον το εύχομαι πολύ για εσάς, όλους εδώ.

Με εκτίμηση

Αυτόματη μετάφραση:

Όλα ακούγονται καλά, νομίζω. Επιτέλους, τα πράγματα κινούνται. Εύχομαι σε όλους μας ένα θετικό αποτέλεσμα!

Αυτόματη μετάφραση:

Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει εδώ:

Έχω μια ερήμην απόφαση εναντίον της Bethard με αριθμό μητρώου C69565.

Τώρα βλέπω ότι η εταιρεία εκκαθαρίστηκε στα μέσα του 2023

https://www.northdata.de/Bethard+Group+Ltd.,+St.+Julians/MT+C+69565

Μπορώ να ξεχάσω τη μήνυση; Δεν έλαβα καμία πληροφορία από τον δικηγόρο μου και τα χρηματοδότησα μόνος μου.

sg

Αυτόματη μετάφραση:

Γεια σε όλους,

Χθες έλαβα επίσης μια προσφορά διακανονισμού 25% από την TSG Interactive Gaming (Pokerstars) μέσω του δικηγόρου μου, την οποία είχα ήδη απορρίψει πριν από σχεδόν 2 χρόνια ή μάλλον είχα κάνει μια αντιπροσφορά. Νομίζω ότι τα πράγματα ανεβάζουν ταχύτητα τώρα... Αλλά θα κάνω άλλη μια αντιπροσφορά, αλλιώς θα περιμένω.

Εκτελεστός τίτλος για πάνω από 1 έτος

Αυτόματη μετάφραση:
Blockhaus

Εκτελεστός τίτλος αλλά δεν έχει ξεκινήσει ακόμη εκτέλεση στη Μάλτα;

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92

Όχι, σύμφωνα με τον δικηγόρο, η διαδικασία συζητείται ακόμη με άλλα δικηγορικά γραφεία, καθώς αυτή τη στιγμή η εκτέλεση αποδεικνύεται δύσκολη. (Μετάφραση, υπεύθυνος επικοινωνίας κ.λπ.)

Αυτόματη μετάφραση:
Blockhaus

Ας ελπίσουμε ότι οι Γερμανοί θα βρουν λογαριασμούς κάπου στην ΕΕ που μπορούν να κατασχέσουν.

Ελπίζω να μην πάρει τόσο πολύ.

Αυτόματη μετάφραση:
Blockhaus

Ναι, και η Αυστρία εκτελεί την εκτέλεση εδώ και 4 χρόνια. Ακόμη και στην περίπτωσή μου, περίμενα περισσότερα από 3 χρόνια μόνο στη Μάλτα και είχα 10 ημερομηνίες ακρόασης ή περισσότερες!

Απλώς ήλπιζαν ότι θα πλήρωναν οικειοθελώς, αλλά δεν το έκαναν.

Αυτόματη μετάφραση:
LakotaYakari

Στην Αυστρία, η MG Green κατέλυσε αμέσως τον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών μετά την κατάσχεση ενός ποσού και στη συνέχεια τσαντίστηκαν.

Δεν νομίζω ότι αποθηκεύουν αρκετά χρήματα στη Γερμανία για να μπορούν να επεξεργαστούν τους πάντες

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92

Παραμένω χαλαρός, καθώς και οι δύο πάροχοι εξακολουθούν να εκπροσωπούνται πολύ καλά και θέλουν να είναι. Pokerstars και bet365

Αυτόματη μετάφραση:
Blockhaus

Mr Green, tsg, n1, William Hill…. Κανείς τους δεν πληρώνει

αλλά σας εύχομαι πολύ υπομονή :) Περιμένω από το 2021 παρά την εκτέλεση στη Μάλτα και τις αμέτρητες διαδικασίες εκεί.

Μπορείτε να διαβάσετε για το πώς λειτουργούν εκεί τα δικαστήρια της Μάλτας και τις αστικές υποθέσεις και να σχηματίσετε τη δική σας γνώμη. Η G&L εξηγεί επίσης την τρέχουσα κατάσταση όσον αφορά τη Μάλτα, το Bill 55 και co. πολύ καλά στο YouTube.

LG

Αυτόματη μετάφραση:
voizua92

Δεν πληρώνουν ακόμα, καθυστερούν το όλο θέμα για να κάνουν φτηνούς διακανονισμούς ή να τρομάξουν τους μηνυτές. Γιατί κάνουν ξανά προσφορά; Είμαι και εγώ σε αυτό από το 2022. Σας εύχομαι πολύ υπομονή και επιτυχίες.

Αυτόματη μετάφραση:
Δημοσίευση από abelingleakamp διαγράφηκε

Αυτό δεν είναι από εμένα. Το παλιό μου προφίλ έχει διαγραφεί.

Αυτόματη μετάφραση:
Αυτόματη μετάφραση:
voizua92

Διαβάζεται καλά στην αρχή 👍

Αυτόματη μετάφραση:

Λάβατε το εγκύκλιο email από την G&L;

Δεν διαβάζεται καλά κατά τη γνώμη μου. Γιατί τώρα ("λίγο" πριν από την απόφαση του ΔΕΚ) τα PF προσφέρουν μόνο πολύ λίγα εξαιρούμενα OC;

Αυτόματη μετάφραση:
justus99

Ποιο email ήταν αυτό; Μπορείτε να μοιραστείτε το περιεχόμενο;

Αυτόματη μετάφραση:

Αναφέρει τα ονόματα των καζίνο που γίνονται ακόμη αποδεκτά, επομένως δεν θα το μοιραστώ, αλλά είναι ένα γενικό μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μερικοί από τους φίλους μου έλαβαν επίσης το email, οπότε ίσως το μοιραστεί κάποιος άλλος.

Σε κάθε περίπτωση, λέει κυριολεκτικά για τα καζίνο που γνωρίζουμε ως μη πληρωτές: «Προς το παρόν, ωστόσο, δεν λαμβάνουμε μέτρα εναντίον αυτών των καζίνο».

Άρα όχι καλό, πράγμα που δεν καταλαβαίνω απολύτως.

Αυτόματη μετάφραση:

Λοιπόν, είμαι και με g&l και δεν ήρθε mail

Αυτόματη μετάφραση:
1...106 107 108...117
Μετάβαση στη σελίδααπό 117 σελίδες

Γίνετε μέλος της κοινότητας

Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να προσθέσετε μια ανάρτηση.

Αξιολογήσεις χρηστών – Γράψτε τις δικές σας αξιολογήσεις και μοιραστείτε την εμπειρία σας
Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα – Καθημερινές δημοσιεύσεις, μπόνους χωρίς κατάθεση, νέοι κουλοχέρηδες, και πολλά ακόμη
Εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας για μπόνους χωρίς κατάθεση, νέους κουλοχέρηδες και άλλα νέα