Πήρα λοιπόν ένα fb να προσθέσω ότι ο πρώτος ιστότοπος σας δίνει 2025 δολάρια για το μπόνους της νέας χρονιάς και αν παίξετε plinko και στοίχημα 266 σε κάθε πτώση μπάλας, παίρνετε 6000 πολύ εύκολα,
Το έκανα και το συνέχισα, αλλά θα έφτανε μόνο τα 8000 και θα επέστρεφε ένα τέταρτο, οπότε πήρα τα χρήματα και έβαλα τον λογαριασμό μου στα 92.000$ και είπα ότι η επαλήθευση απαιτεί κατάθεση 100 δολαρίων που δεν είναι χρεώνετε και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κατάθεση, γι' αυτό περίμενα να λάβετε χρήματα και ο ιστότοπος εξαφανίστηκε για να εμφανιστεί ξανά σαν μια εβδομάδα αργότερα ως neon fortune.top και Είχε τον λογαριασμό μου σε αυτό, όπου το ανέβασα σε κάτι λιγότερο από 30.0000,00 και η εξυπηρέτηση πελατών μου είπε ότι ήταν ασφαλές. Αναζητήστε το neonfortune. Κορυφή
Αν αυτό είναι αληθινό, θα ήθελα πολύ να το μάθω
So I got a fb add that the first site gives you 2025 dollars for the new years bonus amd if you play plinko amd bet 266 on each ball drop u get 6000 very easily,
Indid that and got it an kept going but it would only top up to 8000 and back an fourth so I took the money and went slotting, bringing my account to 92,000$ an told that there verification requires a 100 dollar deposit that isn't a charge and you get to use the deposit , so inwaited to get money and the site was gone only to reappear like a week later as neon fortune.top and it had my account on it where I brought it up to just under 30,0000.00 and the customer service told me it wajs safe. Look up neonfortune. Top
If this is real I'd really like.to knowŕ