Στην πραγματικότητα, το απολάμβανα. Σήμερα, παρόλο που ζήτησα υποστήριξη για όλες τις ερωτήσεις μου, έβγαλα καλά κέρδη. Την πρώτη ανάληψη σήμερα την έκανα μέσω BONUS1 όπου "έβγαλα" 110usd. Μου πήρε πολύ χρόνο να μπω, οπότε πήγα εκεί και έβαλα άλλα 10 (ζήτησα από την υποστήριξη αν όλα ήταν εντάξει) και τώρα το υπόλοιπο είναι μηδέν, έκανα μια απλή κατάθεση 10 και ξαφνικά πλησίασα 200 USD. Σε αυτό το σημείο άρχισα να πιέζω για να το καθαρίσω. Σταμάτησα και τράβηξα 150 δολάρια και μου είχαν μείνει 9, όλα από το πραγματικό υπόλοιπο. Αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΠΛΟΚ, δεν μπορώ να επικοινωνήσω με e-mail ή ακόμα και μέσω chat υποστήριξης.
Χάρηκα πολύ, γιατί είναι το πρώτο μέρος που έπαιξα με crypto και νομίζω ότι γι' αυτό πλήρωνα πάρα πολλά, κέρδιζα καλά, μετά μου πήραν την τύχη. Το χειρότερο, αν παίξω σε άλλο, θα χάσω μόνο ό,τι έχω κερδίσει σε αυτούς τους παρόχους, οπότε λογικά θα μου αφαιρέσουν πολλά μέχρι να πληρώσει ξανά καλά. Αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Ό,τι και να γίνει, θα τα αναφέρω όλα και θα επανέλθω και θα σας πω πώς έγινε.
Ευχαριστώ όλους
Αυτόματη μετάφραση: