το καζίνο έχει βρει ένα σωρό δικαιολογίες για να μην πληρώσει τα κέρδη και πιστεύουν ότι είναι οι πιο έξυπνοι .. όταν τα χρήματα μεταφέρονται στον κύριο λογαριασμό, τότε αυτά είναι ήδη κερδισμένα και στοιχηματισμένα χρήματα που μπορούν να αποσυρθούν...
Αποδεικνύεται ότι αν τα χρήματα μεταφέρθηκαν από τον λογαριασμό μπόνους στον κύριο, δεν μπορείτε να συνεχίσετε να παίζετε γιατί πρέπει να εμφανίσετε τι είδους βλακεία γενικά για να το πείτε αυτό, ο διευθυντής μου είπε αν τα έπαιξα και πέρασαν στην κύρια ισορροπία, συγγνώμη για τα λάθη, έγραψα κάτω από τα νεύρα μου και βιαστικά
Η κατάσταση είναι η εξής: ενεργοποίησα ένα μπόνους 300% με καταθέσεις 250 UAH όρους μπόνους μέγιστη ανάληψη x 15 από το στοίχημα που στοιχηματίστηκε κατάθεση Και πήρα 3.750 από το υπόλοιπο μπόνους, αφού ό,τι άλλο ήταν περισσότερο ακυρώθηκε. Μετά είχα την επιλογή να βάλω την ανάληψη ή να συνεχίσω να παίζω επειδή δεν υπήρχαν χρήματα στην κάρτα, έβαλα κάποιο ποσό στην ανάληψη και άφησα λίγο στο υπόλοιπο για να παίξω, και είχα επίσης περίπου 200 δωρεάν περιστροφές από διαφορετικές κούρσες Αφού τα χρήματα άλλαξαν στο κύριο υπόλοιπο, συνεχίζω να παίζω Και ανέβηκα στα 11.000 UAH, τι έβαλα στην ανάληψη Ενώ τα χρήματα βρίσκονται στον λογαριασμό μπόνους, αυτά είναι τα χρήματα του καζίνο, όταν τα χρήματα μεταφέρονται στο ο κύριος λογαριασμός, αυτά είναι ήδη τα χρήματά μου με τα οποία μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Ποντάρω σε ανάληψη σε δόσεις των 11.000 UAH, και αποσύρθηκα μόνο 3.750. Πρώτον, υπήρξε μια νίκη αυτών των χρημάτων από αγώνες, αυτή είναι η δεύτερη φορά που τα χρήματα είχαν ήδη ακυρωθεί πριν μεταφερθούν στο κύριο υπόλοιπο όταν τελείωσα το στοίχημα. Και γιατί τα χρήματά μου ακυρώθηκαν δύο φορές την πρώτη φορά όταν άλλαξαν από μπόνους σε κύρια
Και τη δεύτερη φορά το οικονομικό τμήμα ακύρωσε χειροκίνητα τα χρήματα που ήταν στο κύριο υπόλοιπο ή μάλλον δεν έλαβα 7250 γρ.
Αυτόματη μετάφραση: