2 ανοιχτά; Άνοιξα μόνο ένα... το παράπονό μου, νομίζω, είναι τόσο σαφές που στέλνω και αυτά τα email και φυσικά δεν παίρνω ποτέ απάντηση... στο Trustpilot λέει 1,7/5 ...
Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να προσθέσω περισσότερα..υπάρχουν πολλά παρόμοια παράπονα...
Έχω 100% δίκιο... τους ζητάω ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΗ και πάντα κατηγορώ τον πάροχο και την τράπεζά μου, αλλά ο έμπειρος διαπραγματευτής γνωρίζει καλά αυτές τις πρακτικές.
αυτό είναι το email:
Αγαπητή Ομάδα Υποστήριξης,
Σας γράφω για να προωθήσω επίσημα την υπόθεσή μου στο Στάδιο 3 της διαδικασίας υποβολής παραπόνων σας, καθώς οι προηγούμενες προσπάθειές μου να το επιλύσω μέσω ζωντανής συνομιλίας (Στάδιο 1 και 2) απέτυχαν.
Επιθυμώ να καταγράψω αυτό ως επίσημη «Διαφωνία» σχετικά με τις ελλείπουσες αναλήψεις μου:
1. 500 GBP από 11/02/2026 (ID Συναλλαγής: 42863144808)
2. 500 GBP από 11/02/2026 (ID Συναλλαγής: 42865538617)
Σας παρακαλώ να αντιστοιχίσετε αμέσως ένα αναγνωριστικό υπόθεσης σε αυτήν την αμφισβήτηση, σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις σας. Έχω ενημερωθεί από την τράπεζά μου ότι απαιτούν επίσημη Απόδειξη Πληρωμής για την ανίχνευση αυτών των χρημάτων, την οποία μέχρι στιγμής δεν έχετε παράσχει.
Παρακαλώ δώστε την τελική σας απάντηση ή την απαραίτητη Απόδειξη Πληρωμής. Εάν το ζήτημα δεν επιλυθεί, θα παραπέμψω το ζήτημα στον αρμόδιο πάροχο Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ADR) και στην Επιτροπή Τυχερών Παιγνίων του Ηνωμένου Βασιλείου.
Με εκτίμηση,
2 open?i opened just one...my complain i believe is so clear i send those email aswell and of course never get answered back...on trustpilot its says 1.7/5 ...
i dont think have to add more..many similar complains...
im 100%im right...im asking them for ANY PROOF and always blame provider and my bank but experience negotiator knows those practice well
thats the email:
Dear Support Team,
I am writing to formally escalate my case to Stage 3 of your complaint procedure, as my previous attempts to resolve this via Live Chat (Stage 1 & 2) have failed.
I wish to log this as an official "Dispute" regarding my missing withdrawals:
1. 500 GBP from 11/02/2026 (Transaction ID: 42863144808)
2. 500 GBP from 11/02/2026 (Transaction ID: 42865538617)
I request that you assign a Case ID to this dispute immediately, as per your terms and conditions. I have been informed by my bank that they require an official Proof of Payment to trace these funds, which you have so far failed to provide.
Please provide your final response or the necessary Proof of Payment. If this is not resolved, I will be taking this matter to your designated ADR provider and the UK Gambling Commission.
Yours faithfully,
Αυτόματη μετάφραση: